ADIP: Rozšíření sortimentu o podvozkové díly a díly řízení ROTA

8 listopadu 2016, 13:44

Turecká společnost RAN OTOMOTIV YEDEK PARCA DIS TICARET LTD.STI byla založena již v roce 1950 a zabývá se výrobou podvozkových dílů a dílů řízení. Pod značkou ROTA vyrábí více než 10.300 OEM produktů pro užitková vozidla, zemědělské a stavební stroje a speciální vozidla.

1

Společnost ROTA se profiluje jako výrobce vybavení s originálními produkty, garancemi kvality a poprodejním servisem. V rámci výroby dílů řízení a podvozkových dílů integruje celý proces výroby od tvarování, strojního obrábění, montáž, balení i logistiku.
0ROTA působí ve 100 zemích  na 5 kontinentech při zachování výhody nejvyšší kvality, konkurenceschopných cen a včasných dodávek. Jako součást skupiny NSK Group dodává své výrobky do celého světa. Konkurenční výhodou dílů společnosti je patentovaná ochrana dílů proti korozi pomocí teflonových pouzder pro offroadová a těžká nákladní vozidla. Díky povrchu z teflonu a patentované technologii mají ramena větší úhlové vyklonění a díky tomu snesou vyšší zatížení v provozu.

V sortimentu společnosti naleznete především spojovací tyče řízení, silentbloky a hlavy tyče řízení.

2Díly ROTA jsou vyráběny přímo ve výrobních závodech společnosti a splňují certifikaci ISO 9001 a TS 16949.

V nabídce firmy ADIP naleznete:

  •  Tyče řízení
  • Silentbloky
  • Hlavy tyče řízení
  • Čepy ramene

Pro kompletní nabídku se můžete přihlásit do eshopu firmy ADIP.

Související články

Akumulátory MAX PARTS Optimum
Akumulátory MAX PARTS Optimum

Firma ADIP rozšířila sortiment MAX PARTS o akumulátory MAX Parts Optimum. Akumulátory MAX Parts Optimum Vám přináší dlouhou životnost, vysokou spolehlivost a optimální poměr ceny a vysokého výkonu. Řada Optimum je vyráběna v kapacitách 45Ah, 56Ah, 60Ah, 74Ah, 100Ah, 110Ah, 140Ah, 180Ah, 200Ah, 225 Ah. Akumulátory MAX Parts jsou určeny pro vozidla všech tříd. Jsou […]

ADIP: Rozšíření sortimentu o brzdové třmeny Meritor
ADIP: Rozšíření sortimentu o brzdové třmeny Meritor

Firma ADIP rozšířila sortiment skladových položek o repasované třmeny kotoučové brzdy KNORR-GREEN od dodavatele Meritor.

ADIP: Rozšíření sortimentu Corteco
ADIP: Rozšíření sortimentu Corteco

Firma ADIP rozšířila sortiment gufer Corteco.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!