ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů

9 listopadu 2016, 19:18

V roce 2016 přivítal TEMOT nového člena své skupiny – českou společnost ADIP se svou sesterskou společností ADIP SLOVAKIA. Společnost prošla jako jediná na území České a Slovenské republiky přísnými kritériemi výběru, aby se mohla přidat k této celosvětové skupině výrobců a dodavatelů náhradních dílů pro automobilový průmysl.

4TEMOT International je vedoucím seskupením prémiových společností působících na aftermarketovém trhu osobních a užitkových automobilů. TEMOT dosáhl obratu 10,65 miliard EUR a jeho členové zaměstnávají přes 30.000 zaměstnanců.

TEMOT seskupuje celkem 64 společností, které jsou vybírány tak, aby naplňovaly společné cíle: udržitelný a ziskový růst prostřednictvím špičkové výkonnosti a optimální efektivity.

Společnost ADIP je se svými 25 pobočkami a servisy na území České a Slovenské republiky, více než 160 zaměstnanci a zákaznickou podporou 24/7/365, leadrem na českém a slovenském trhu. Zákazníci oceňují profesionální a osobní jednání, rychlé reakce na jejich požadavky a okamžitou dostupnost požadovaných dílů. Součástí společnosti ADIP je také privátní značka náhradních dílů MAX Parts, kde se skloubí vynikající kvalita s velice příznivou cenou.

3

Související články

ADIP: Rozšíření sortimentu o podvozkové díly a díly řízení ROTA
ADIP: Rozšíření sortimentu o podvozkové díly a díly řízení ROTA

Turecká společnost RAN OTOMOTIV YEDEK PARCA DIS TICARET LTD.STI byla založena již v roce 1950 a zabývá se výrobou podvozkových dílů a dílů řízení. Pod značkou ROTA vyrábí více než 10.300 OEM produktů pro užitková vozidla, zemědělské a stavební stroje a speciální vozidla.

Akumulátory MAX PARTS Optimum
Akumulátory MAX PARTS Optimum

Firma ADIP rozšířila sortiment MAX PARTS o akumulátory MAX Parts Optimum. Akumulátory MAX Parts Optimum Vám přináší dlouhou životnost, vysokou spolehlivost a optimální poměr ceny a vysokého výkonu. Řada Optimum je vyráběna v kapacitách 45Ah, 56Ah, 60Ah, 74Ah, 100Ah, 110Ah, 140Ah, 180Ah, 200Ah, 225 Ah. Akumulátory MAX Parts jsou určeny pro vozidla všech tříd. Jsou […]

ADIP: Rozšíření sortimentu o brzdové třmeny Meritor
ADIP: Rozšíření sortimentu o brzdové třmeny Meritor

Firma ADIP rozšířila sortiment skladových položek o repasované třmeny kotoučové brzdy KNORR-GREEN od dodavatele Meritor.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!