Ventilátory a ventilátorové spojky Knorr-Bremse u firmy PENAX

19 července 2021, 13:29

Knorr-Bremse TruckServices neustále nepracuje pouze na zdokonalování svých produktů, ale také na produktové řadě a servisním konceptu. V souladu s požadavky trhu a zákazníků bylo portfolio rozšířeno o 48 nových věcných čísel – 28 spojek, 21 ventilátorů a jednu servisní sadu. Nyní zahrnuje produktová řada ventilátorových spojek 221 dílů – kompletní sady a jednotlivé komponenty. Produkty najdete v nabídce firmy PENAX.

Ventilátory a ventilátorové spojky Knorr-BremseKnorr-Bremse ventilátorové spojky jsou navrženy pro optimální výkon a provozní spolehlivost. Ventilátorové spojky jsou více kompaktní a lehčí než některá konkurenční řešení. Mají IP67 ochranu proti vstupu nečistot a vody.

Komplexní R&D testování společnosti Knorr-Bremse zahrnuje větrný tunel a klimatické komory. Dále testovací stolice pro ložiska, cívky, vibrační testy a test solné odolnosti. Ve výrobě každá spojka podstupuje plný EOL a funkční test.

Nabídka ventilátorů a ventilátorových spojek od společnosti Knorr-Bremse pokrývá vozidla značek DAFIvecoManMercedes-BenzRenaultScania a Volvo.

Kompletní nabídku najdete v katalogu Penax. Vyhledávat můžete jak podle OE čísel uvedených výrobců vozidel, tak podle referenčních čísel výrobců Behr Hella Service, BeruBorgwarnerCojaliDiesel TechnicMahle a dalších.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!