Skupina LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT): Halogenové žárovky OSRAM TRUCKSTAR PRO pro nákladní vozidla

19 srpna 2020, 15:41

Světelné zdroje nákladních vozidel jsou v provozu každý den, proto je jejich zátěž často enormní. Z těchto důvodů musí být světelné systémy nadprůměrně odolné a velmi spolehlivé. Pouze tak mohou poskytovat dokonalé osvětlení až do konce životnosti. Dlouhá životnost zvyšuje pohodlí pro řidiče a snižuje náklady a čas na údržbu vozového parku. Je doporučeno rovněž měnit žárovky v páru, vyhnete se tak nerovnoměrnému osvětlení a nejednotným kuželům světla světlometů.

osram
OSRAM TRUCKSTAR PRO

Řidiči vozidel a manažeři vozových parků si mohou vybrat z naší široké nabídky vysoce výkonných světelných zdrojů pro nákladní automobily značky OSRAM. Nabízí žárovky TRUCKSTAR PRO, které splňují nejvyšší požadavky na jakost a poskytují kvalitu, kterou po-žadují přední výrobci nákladních vozů.

Autožárovky OSRAM TRUCKSTAR PRO byly vyvinuty speciálně pro profesionální řidiče, kteří potřebují perfektně nasvícenou vozovku za všech podmínek, při jízdě v noci, v mlze, za deště. Ideální jsou také pro řidiče, pro které je zvláště důležitá životnost a odolnost žárovek vůči otřesům při velkém zatížení, stejně jako maximum světla.

osram
Výjimečná technologie „Single–Coil“. Patentovaný nový způsob vinutí vlákna (obr. vpravo) zajiš-ťuje dvojnásobnou životnost žárovky ve srovnání s původním dvojitě vinutým vláknem (obr. vlevo)

Výhody žárovek TRUCKSTAR s tech-nologií „Single-Coil“ se speciálně vinutým vláknem žárovky.

S TRUCKSTAR® PRO dosáhla společnost OSRAM toho, co bylo po dlouhou dobu považováno za nemožné: 24V vysoce výkonné žárovky mají vyšší jas a současně vyšší životnosta odolnost proti vibracím. Odolávají i silným nárazům.Kromě toho šetří čas a peníze více než dvojnásobnouživotností, ve srovnání se standardními autožárovkami.

Delší kužel světla umožňuje řidiči lépe a rychleji reagovat. Více světla na silnici může pomoci řidičům na dlouhé vzdálenosti zůstat soustředěný – a to má cenu zlata, zvláště při dálkových jízdách.

OSRAM TRUCKSTAR PRO má až o 100 % vyšší intenzitu světla v rozhodující vzdálenosti 50 až 75 m před vozidlem, má i významně delší světelný kužel ve srovnání se standardními autožárovkami.

Test životnosti navíc prokázal, že po 40 hodinách vibračních testů jsou všechny žárovky OSRAM TRUCKSTAR funkční. To se nedá říct o 90 % standardních autožárovek.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!