ProfiAuto Show se uskuteční až v roce 2021

26 března 2020, 14:25

Společnost Moto-Profil, pořadatel motoristického veletrhu Profi-Auto Show, informuje, že letošní ročník veletrhu ProfiAuto Show byl zrušen na základě analýzy současné situace související s rozšířením koronaviru SARS-CoV-2 a v souladu s názorem Státního hygienického inspektora v Katovicích. Veletrh se měl konat v Katovicích 30. a 31. května 2020.

ProfiAuto Show

Zrušení veletrhu v roce 2020 je dáno odpovědností pořadatele za zdraví a bezpečnost vystavovatelů, osob zapojených do organizace akce, partnerů a hostů, protože mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show navštívilo loni 46.000 lidí včetně tisíců návštěvníků z Česka a ze Slovenska.

„Dlouhodobě sledujeme situaci a současné vládní a hygienické pokyny s nejvyšší ostražitostí a zůstáváme v kontaktu s klíčovými institucemi. Věříme, že s předstihem ohlášená informace o odvolání ProfiAuto Show pomůže zabezpečit opatření našich vystavovatelů a partnerů,“ uvedl Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto pro Českou republiku a Slovensko a doplnil: „Současná situace a informace, které jsou momentálně k dispozici, nám neumožňují stanovit určité datum pro konání akce v roce 2020, proto převedeme veškerou sílu na organizaci ProfiAuto Show na rok 2021.“

Všem lidem, kteří se účastnili příprav veletrhu v roce 2020 (zaměstnancům, partnerům, vystavovatelům, mediálním sponzorům a motoristickým nadšencům) patří velké poděkování za obrovské nasazení a odvedenou práci. Energie vložená do příprav letošní akce se určitě odrazí během veletrhu ProfiAuto Show 2021.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!