eCat online: Náhradní díly nyní v 360° zobrazení

10 srpna 2016, 15:36

Bosch eCat online je k dispozici zdarma a bez omezení. Katalog náhradních dílů Bosch lze používat intuitivně a bez předchozích odborných znalostí. Nyní je zobrazeno více podrobností o produktech ve formátu 360°.

Intuitivní a rychlé: vyhledávání automobilových náhradních dílů

Katalog náhradních dílů Bosch je cíleně směrován pro potřeby autoservisů. Identifikovaná vozidla a díly mohou být uloženy do paměti. Produkty mohou být porovnávány mezi sebou podle funkčních a technických údajů a také ukládány do seznamu pro připomenutí. Každoročně se v současnosti do katalogu na internetu připojuje více než 1,5 milionu uživatelů.

Náhradní díly Bosch: velký a podrobný

Nyní byl Bosch eCat online obohacen o dodatečné informace o produktech a obrázky ve formátu 360°, aby se usnadnilo rychlé a spolehlivé identifikování produktů Bosch. Uživatelé internetu si nyní mohou prohlédnout ve formátu 360° více než 8.000 produktů.

Celý balíček informací a služeb

Kromě toho nyní poskytuje Bosch eCat online více informací o produktech. K tomu patří montážní návody, servisní informace a bezpečnostní pokyny. Nabídku rozšiřují odkazy na montážní videa, speciální katalogy a odkazy na další internetové stránky. K celému obsahu mají 24hodinový přístup autoservisy, obchody, dopravci a řidiči nákladních vozidel. Bosch eCat online poskytuje informace o veškerých náhradních dílech Bosch pro osobní a nákladní automobily ve 28 jazycích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!