TOP USED kvalita

25 září 2018, 14:16

Kromě zbrusu nových vozidel a autobusů nabízí společnost MAN také vozidla ojetá, ovšem s jasnou historií, řádně servisovaná a dokonale sledovaná. Všechna pochází z operativního leasingu a jsou vybavena motory nejvyšší emisní specifikace.

MAN Top UsedSystém prodeje ojetých vozidel MAN Top Used pracuje s vozidly ve stáří tří nebo čtyř let. Všechna vozidla pochází z operativního leasingu a mají dokonale dohledatelnou historii. Všechna vozidla mají též motory emisní specifikace Euro VI a před přijetím do programu „prodeje z druhé ruky“ prochází pečlivou kontrolou všech konstrukčních skupin ve značkových či autorizovaných servisech MAN.

Dokonale prověřeno

Všechna vozidla v programu MAN Top Used pochází z dřívějších prodejů dohlížených specialisty MAN. Jejich údržba, servis a další zákroky na technice a technologii probíhaly vždy, zásadně u smluvních servisů MAN. Historie jejich provozování je tedy dokonale dohledatelná. Díky tomu faktu je také možné všechna vozidla takto pořízená vybavit příplatkovou firemní zárukou. Vozidla z programu MAN Top Used lze pořídit také formou jednoletého nebo dvouletého operativního leasingu.

Známka dobrého zacházení

Pečeť kvality MAN TopUsed, má tři stupně označené příslušným počtem hvězdiček. Kategorie jednohvězdičková zahrnuje vozidla s technickou prohlídkou provedenou odborníky, zajištěným řádným technickým stavem a základním vyčištěním. Dvouhězdičková kategorie označuje vozidla jejichž pneumatiky mají minimálně čtyři milimetry vzorku mají kvalitní optickou úpravu včetně všech nezbytných servisů a oprav. Na přání zákazníka je možno tato vozidla vybavit roční nákupní zárukou MAN TopUsed. Nejvyšší kategorie – tříhvězdičková – označuje vozidla s profilem vzorku jejich pneumatik nejméně šest milimetrů. Vozidla mají roční nákupní záruku MAN TopUsed, novou zákonnou technickou prohlídku a prošly tzv. prémiovou přípravou včetně všech nezbytných oprav a servisů.

Nákupní záruka

S nákupní zárukou se můžete vydat klidně na cestu. Sami se rozhodnete, jaké záruční plnění je pro vás to nejlepší. Zárukou na pohonné ústrojí MAN TopUsed a zárukou na celé vozidlo MAN TopUsed pojistíte celé vozidlo až na dobu 24 měsíců – rychle, spolehlivě a flexibilně.

Rychle, jelikož v případě záruky získáte rychle a bezpečně pojistné plnění.

Spolehlivě, protože s hustou sítí servisních míst a servisních partnerů MAN máte vždy zajištěn blízký dojezd, odbornou opravu a kratší dobu čekání.

Flexibilně, protože MAN TopUsed má pro každého zákazníka tu pravou záruku. Nákupní záruku můžete spojit s výhodami individuální smlouvy o servisních službách.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!