Nový katalog pro nákladní vozy Scania u Europartu

6 února 2018, 17:09

Společnost EUROPART představila katalog pro nákladní vozy švédského výrobce SCANIA. Tímto tahem rozšíří vedoucí evropský dealer komerčních dílů do vozidel svou katalogovou nabídku o další značku, a tak konzistentně sleduje strategii nabízet oddělený katalog pro takzvanou „Velkou sedmičku“ značek výrobců, který ukazuje vhodnou produktovou řadu pro příslušnou cílovou skupinu.

katalog_scaniaV katalogu SCANIA, který obsahuje 350 stran, společnost EUROPART představuje rozsáhlý program s více než 1500 položkami vhodnými pro řady 4 (94, 114, 124, 144, 164) a řady R/G/P modelových let 1995 až 2017 společnosti SCANIA. Komerční profesionálové v oblasti vozidel, dílny a provozovatelé flotil zde naleznou všechny běžné díly pro nákladní vozy SCANIA.

Katalog je srozumitelně organizován podle modelových řad do produktových oblastí motor, pohon, zavěšení a tlumení, náprava a řízení, brzdový systém, stlačený vzduch, osvětlení, elektrika a kabina. Dále aktuální katalog nabízí velký výběr doplňků specifických pro jednotlivé modely i díly pro styling nákladních vozů, od úložného stolku, přes palubní desku po nárazník nebo držáky světlometů. Společnost EUROPART do katalogu zahrnula také příslušenství, jako stěrače čelního skla, značení vozidel, klimatizační techniku, hasicí přístroj a schránky s nářadím, univerzální upevňovací díly, dále sedlové a přívěsové spojky, kryty kol, vzduchové houkačky, vybavení kabiny, chladiče nebo 24voltové kávovary. Oddělené kapitoly, které zahrnují speciální nástroje, širokou řadu diagnostického, údržbového a opravárenského vybavení a také chemické produkty, jakými jsou oleje, mazadla, nemrznoucí směsi, brzdové kapaliny, které doplňují širokou nabídku pro zákazníky společnosti EUROPART s nákladními vozy SCANIA.

Kromě náhradních dílů dobře známých značek, jako jsou Hella, WABCO, Dinex, Hengst, Knorr-Bremse, TRW, Robert Bosch, Lemförder, VARTA, Meritor, LUK nebo SKF, lze v novém katalogu Scania nalézt i mnoho dílů vlastní značky EUROPART.

Prémiové díly EUROPART Premium Parts představují nízkonákladovou alternativu k produktům originálních značkových výrobců nákladních automobilů, dílenských potřeb a vybavení. Sortiment EUROPART dnes zahrnuje více než 7000 dílů. Vedle spotřebního materiálu a dílenského vybavení, jako jsou chemikálie, oleje a nářadí, zákazníci mohou nalézt v širokém výběru díly z nápravy a brzdy, podvozku, příslušenství motoru, osvětlení a elektra, jakož i vybavení a příslušenství. Celý sortiment prémiových dílů EUROPART Premium Parts je charakterizován zejména vysokou kvalitou produktů a dobrým poměrem cena/výkon. Díky trvalým kontrolám výrobního procesu společnost EUROPART zajišťuje produkty s trvale vysokou kvalitou. Tento vysoký standard se rovněž odráží ve vybraných motorových a převodovkových olejích EUROPART Premium Parts.

Katalog SCANIA je k dispozici bezplatně na všech pobočkách EUROPART. Katalog lze také stáhnout on-line, prostřednictvím domovské stránky EUROPART i přes dílenský on-line systém EUROPART EWOS.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!