DACHSER má nového tender managera

22 února 2017, 11:19

Michal Rusín se stal novým Tender Managerem mezinárodní logistické společnosti DACHSER Czech Republic. Na své nové pozici bude zodpovědný za řízení oddělení tender managementu. 

Do společnosti DACHSER Czech Republic nastoupil v roce 2011 na pozici Tender Specialist. V roce 2012 se stal specialistou pro kontraktní logistiku. Na své nové pozici zúročí své pětileté působení ve společnosti DACHSER a bude řídit oddělení tender managementu. Bude mít na starosti optimalizaci procesu zpracování zákaznických poptávek a výběrových řízení a koordinaci těchto procesů s centrálou společnosti i ostatními pobočkami v síti DACHSER. Jeho úkolem budou také hloubkové analýzy logistického trhu.

Související články

Růst firmy Dachser v asijsko-pacifickém regionu
Růst firmy Dachser v asijsko-pacifickém regionu

DACHSER posiluje svoje pozice v asijsko-pacifickém regionu. Divize Air & Sea Logistics založila novou pobočku ve Vietnamu a nastěhovala se do nových kanceláří v Hongkongu a Bombaji.

Šumivá logistika z regionu CHAMPAGNE
Šumivá logistika z regionu CHAMPAGNE

Mezinárodní logistický provider DACHSER zabezpečuje ve svém skladu na severu Francie logistiku pro šampaňské. Každý rok zde odbaví zásilky s téměř 13 miliony lahví šumivého vína a dalšími destiláty z regionu Champagne.

DACHSER investuje do talentovaných logistiků
DACHSER investuje do talentovaných logistiků

Mezinárodní logistický provider DACHSER Czech Republic věnuje rozvoji svých zaměstnanců velkou pozornost již řadu let a investuje do jejich vzdělávání. Letos spustil i nový program pro absolventy středních škol. Těm nabízí absolventskou stáž, která je připraví na odbornou práci na různých logistických pozicích.

ŠKODA využívá kamiony Scania poháněné zemním plynem
ŠKODA využívá kamiony Scania poháněné zemním plynem

Společnost ŠKODA AUTO nasadila čtyři kamiony Scania poháněné zemním plynem ve svém hlavním výrobním závodě v Mladé Boleslavi. Tato čtyři vozidla využívá k přepravě zboží v areálu závodu, další vůz je určen pro dodavatelskou firmu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!