TRANSPORT EXPO 2016 se zaměří na zajímavosti z oblasti nákladní automobilové dopravy a přepravy osob

9 června 2016, 11:41

Výkon hospodářství v České republice roste a s tím ruku v ruce roste také potřeba moderní nákladní dopravy i přepravy osob. To vše se kromě jiného odráží rovněž v rostoucích číslech statistických přehledů o prodejích nové techniky z oblasti užitkových a nákladních vozidel, autobusů, ale třeba i komunální techniky.

V současné době v ČR chybí formát specializované výstavy, která by nabídla přehled o novinkách v celém tomto oboru. A proto přichází veletrh TRANSPORT EXPO.

TRANSPORT EXPO 2016 představí novinky a zajímavosti týkající se nákladní dopravy a přepravy osob od užitkových vozidel až po trucky a autobusy. Současně se zde budou prezentovat výrobci a poskytovatelé služeb, jejichž činnosti souvisejí se silniční dopravou. Jedná se například o výrobce a dodavatele pneumatik, dílů pro vozidla, olejů a maziv, vybavení servisů a servisní techniku, leasingové a další finanční služby, oblast pojištění vozidel a dopravy, ale také o nejmodernější oblast alternativních pohonů od LPG, CNG, LNG až po hybridy a elektropohony.

Na výstavě se tak představí to nejlepší, co současný trh nabízí, spolu s nejnovějšími trendy a směry budoucího vývoje. Tuto oblast podpoří také doprovodný program, který nabídne cyklus přednášek a konferencí nejen pro odborníky. Bohatý program bude také pro širokou veřejnost. Příchozí si například budou moci vyzkoušet řadu exponátů přímo v praxi, nebo se mohou stát i přímými účastníky mnoha soutěží.Nejen pro příznivce okruhových závodů budou jistě atraktivní expozice závodního týmu Buggyra a Autodromu Most.

TRANSPORT EXPO 2016 se koná v termínu, který plynule navazuje na významné evropské akce IAA v Hannoveru a Busworld v Kortrijku, které se ve svých termínech pravidelně střídají. Na těchto významných akcích dochází k představení novinek ze světa užitkových a nákladních vozidel a autobusů, které jsou následně představovány v dalších zemích. Je proto velmi pravděpodobné, že řada novinek v oboru se následně objeví také na výstavě TRANSPORT EXPO.

TRANSPORT EXPO 2016 se koná v termínu od 22. do 24. listopadu 2016 v Letňanech v prostorách moderního výstavního areálu PVA EXPO PRAHA.

Tyto prostory nabízejí nejen skvělou logistiku pro vystavovatele i návštěvníky, dostatečně velký prostor pro výstavu tohoto formátu, ale i moderní zázemí v podobě technického vybavení, cateringu, kongresových služeb apod.

Více informací najdete na www.transportexpo.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!