DB Schenker se stal logistickým partnerem společnosti Siemens Rakousko

22 září 2015, 9:28

Přední technologická firma Siemens svěřila značnou část svých logistických zakázek v Rakousku do rukou společnosti DB Schenker. Integrovaný poskytovatel logistických řešení zvítězil v celoevropském tendru s účastí domácí i zahraniční konkurence.

Smlouvu o spolupráci ve Vídni podepsali Alexander Winter, člen představenstva společnosti DB Schenker v Rakousku a Dr. Peter Hinteregger, vedoucí řízení dodavatelských řetězců regionu EMEA  společnosti Siemens AG Rakousko.

Mezi logistické služby zajišťované společností DB Schenker bude spadat import a export zboží pro všechny divize společnosti Siemens z a do Rakouska. Škála přepravovaného zboží se bude pohybovat od průmyslových výrobků, jako jsou železniční díly a transformátory, po speciální díly pro automobilový průmysl, zdravotnický sektor a stavební techniku. Zároveň budou experti společnosti DB Schenker odpovědní za veškerou pozemní přepravu zboží od malých zásilek až po kamionovou dopravu po celé Evropě, tedy i v České republice.

Požadavky společnosti Siemens budou rovněž uspokojovány prostřednictvím projektových přeprav. Pro zajištění plynulé komunikace byl vytvořen zvláštní komunikační kanál pro zaměstnance firmy Siemens, pomocí kterého mohou rychle a jednoduše komunikovat s personálem společnosti DB Schenker. Celkový počet objednávek se pohybuje v řádu jednotek milionů.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s tak spolehlivým partnerem, jakým je právě DB Schenker, který velmi flexibilně reaguje na všechny naše potřeby a požadavky,“ říká Dr. Peter Hintegger, vedoucí řízení dodavatelských řetězců regionu EMEA  společnosti Siemens AG Rakousko.

Alexander Winter, člen představenstva DB Schenker v Rakousku rovněž vyjádřil svou radost z nově vzniklého partnerství. „Jsme hrdí na to, že DB Schenker zvítězil v tomto tendru. S naší evropskou logistickou sítí a odbornými zkušenostmi splníme veškeré logistické požadavky a zajistíme hladký průběh přeprav zakončený včasným doručením zboží.“ 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!