DB Schenker posiluje pozici na trhu a rozšiřuje své pracovní týmy

22 června 2015, 10:05

Logistika výrazně ovlivňuje hospodářské úspěchy firem. Je na počátku výroby, v jejím průběhu a vrcholí distribucí k zákazníkovi. Její význam roste a pro ty, kteří hledají zaměstnání, slibuje perspektivní uplatnění – třeba právě u DB Schenker.

Mezinárodní logistická společnost DB Schenker působí v Česku na 18 pracovištích, kde zaměstnává téměř 1000 zaměstnanců. Svůj tým i nadále rozšiřuje.  DB Schenker v tuto chvíli čelí novým výzvám. S tím, jak se ekonomikám v zahraničním i domácím měřítku daří, roste i poptávka po logistických službách. „Abychom mohli růst a zároveň udržet spolehlivost, rychlost a kvalitu našich služeb, potřebujeme náš pracovní kolektiv posílit v provozních i administrativních oborech,“ říká nová personální ředitelka DB Schenker Jitka Moravcová

Momentálně DB Schenker hledá nové kolegy pro více jak sedmdesát pracovních míst. Zdaleka se nejedná jen o dělnické profese, uplatnění ve společnosti najdou i absolventi středních a vysokých škol, vítáni jsou zejména studenti logistických oborů. „V současnosti nejvíce volných míst nabízí naše pracoviště v Mladé Boleslavi. Paleta pracovních příležitostí je široká. Hledáme skladníky, údržbáře, operátory výroby, kontrolory kvality, IT specialisty i referenty zákaznického servisu a další,“ prozrazuje Jitka Moravcová.

Pro představu o tom, co volná pozice nabízí, jaké předpoklady pro její úspěšné zvládnutí firma vyžaduje a hlavně jak vypadá pracovní prostředí, zve společnost DB Schenker všechny zájemce přímo do logistického skladu v Mladé Boleslavi – Kosmonosech, hala DC4. Den otevřených dveří se uskuteční ve čtvrtek 25. června od 10 do 18 hodin.

DB Schenker je atraktivním zaměstnavatelem 
„Firemní zaměstnaneckou politiku stavíme na efektivním zapracování a motivaci našich zaměstnanců, které se snažíme dlouhodobě udržet. Proto jim kromě obvyklých zaměstnaneckých benefitů, mezi které můžeme zařadit třeba penzijní připojištění nebo pět týdnů dovolené, nabízíme i další výhody. Týkají se zejména dalšího vzdělávání a profesního rozvoje a to včetně absolvování mezinárodních vzdělávacích programů a zahraničních stáží. Právě do rozvoje zaměstnanců a dlouhodobého vzdělávání jdou ze strany společnosti nadstandardní investice,“ uzavírá Jitka Moravcová.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!