DB Schenker získal prestižní ocenění pro dodavatele Texas Instruments

16 června 2015, 8:14

Logistický operátor DB Schenker obdržel za své služby v logistice ocenění Texas Instruments Global Supplier Excellence Award for Transportation (SEA), nejvyšší uznání pro dodavatele globálního výrobce polovodičů.

Nositelé tohoto ocenění tvoří elitní skupinu z více než 10.000 dodavatelů po celém světě vybraných na základě přísných kritérií jako jsou firemní společenská odpovědnost, přístup k životnímu prostředí, cena, využití moderních technologií, spolehlivost a kvalita. „Ocenili jsme naše nejlepší dodavatele. DB Schenker v posledních letech nabízí mimořádnou dopravní podporu pro Texas Instruments na celosvětové úrovni,“ hodnotí Jan De Meulder, ředitel pro zásobování a logistiku v Texas Instruments.

V minulých letech DB Schenker úspěšně optimalizoval logistický řetězec na hlavních trzích Texas Instruments a přinesl tím nejen finanční i časové úspory, ale podařilo se mu zvládnout i další výzvy v průběhu vrcholu sezony. To si vyžádalo vysoce odpovědná a inovativní řešení a také dobrou operativu. „Jsme poctěni, že se nám od Texas Instruments dostalo takového uznání. Být od zákazníka oceněn za mimořádnou kvalitu, zejména v oblasti mezinárodní přepravy, nám všem v naší společnosti dává pocit naplnění,“ dodává Dr. Karl-Friedrich Rausch, generální ředitel a předseda představenstva Schenker AD.

Texas Instruments a DB Schenker spolupracují již více než 15 let. Logistická společnost pro svého strategického partnera iniciovala globální projekt, který přinesl navýšení hodnoty poskytovaných služeb a vnesl inovace do distribuční sítě Texas Instruments. Slavnostní vyhlášení cen Global Supplier Excellence Award se uskutečnilo v Singapuru. Ocenění pro DB Schenker převzal Oliver Bohm, víceprezident pro Key Account Management regionu APAC, z rukou Jan De-Meuldera, ředitele pro globální logistiku a distribuční síť v Texas Instruments.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!