Specialista pro přenos energie bodoval ve více kategoriích

17 června 2019, 15:13

Společnost Dayco, přední dodavatel částí motorů a pohonných systémů pro automobilový průmysl a aftermarket, si vytvořila úzké vazby s odděleními výzkumu a vývoje mnoha evropských výrobců automobilů. To se jednoznačně projevilo v posledním ocenění International Engine of the Year Awards, které uděloval mezinárodní časopis Engine Technology International Magazine.

Dayco bodovalo ve více kategoriíchInovace Fordu, mnohonásobně oceněné tříválcové turbo s objemem 999 cm3, které je součástí modelů jako Fiesta, Focus, C-Max a Mondeo, byla opět korunována jako vítěz kategorie do 150 HP. Zatímco čtyřválcová 2,0 L jednotka TFSI od VW, používaná v širokém spektru vozidel VAG, se umístila v kategorii 150 HP až 250 HP.

Společnost Dayco dodává pro motory Fordu celý primární pohonný systém, který zahrnuje revoluční systém BIO (belt-in-oil) a pro motory VW rozvodový řemen a vodní čerpadlo, což potvrzuje mimořádné technické možnosti a výrobní kapacity společnosti.

Tato ocenění, která posuzuje více než 70 nejuznávanějších motoristických novinářů z celého světa, jsou vysoce hodnocena napříč různými průmyslovými obory.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!