Valeo získalo ocenění dodavatele roku v segmentu užitkových vozidel

17 dubna 2019, 12:08

Během slavnostního večera Frost & Sullivan ocenil firmu Valeo titulem „European CV Aftermarket Supplier Company of the Year 2018“.

Ocenění bylo mimo jiné uděleno za mimořádný zákaznický servis, inovaci výrobků a atraktivní záruční balíčky.

Evropský trh s náhradními díly v segmentu užitkových vozidel rychle roste. Firma Valeo vynakládá velké úsilí, aby splnila všechny potřeby trhu, ať už prostřednictvím inovace výrobků, přidané hodnoty nebo efektivních digitálních řešení. Z toho vychází motto společnosti „We Care for You, Trust the Specialist“ (Záleží nám na Vás – důvěřujte specialistům).

Výjimečný zákaznický servis společnosti Valeo

Společnost Frost & Sullivan ocenila způsob, jakým Valeo poskytuje svým klientům podporu prostřednictvím iniciativ, jako jsou:

Program Tech’Care
V rámci zákaznického servisu nabízí Valeo program technického školení, propagace a podpory určeným odborníkům v oblasti poprodejního servisu (servisy a distributoři). Tým Valeo složený z vysoce zkušených technických školitelů navíc rozšiřuje znalosti zákazníků přímo v servisech, kde jsou prezentovány konkrétní díly a řešení konkrétních problémů. Další podporu při rozšiřování znalostí poskytují moduly e-learningu implementované společností Valeo.

Tech@ssist
Tech@ssist je platforma, která umožňuje volný přístup ke všem technickým informacím Valeo (návody k montáži, diagnostika, technické bulletiny, instruktážní videa atd.)

Další oceněná řešení Valeo

Frost & Sullivan také ohodnotil další jedinečné rysy, které odlišují Valeo od konkurence:

2letá záruční doba a neomezené kilometry u spojek v užitkových vozidlech
Kromě neomezeného počtu kilometrů se Valeo zaměřilo také na poskytování jednotného systému záruk v celé Evropě. Společnost si tak v této oblasti zajistila pozoruhodnou konkurenční výhodu.

Brzdové destičky Valeo OptiPACK ™
V roce 2018 získaly brzdové destičky ocenění přímo od zákazníků v kategorii „nejlepší kvalita za nejlepší cenu“.

Valeo OptiPACK ™ je brzdová destička, která díky konceptu all-in-one garantuje servisům nejvyšší efektivitu v servisním procesu, což umožňuje značné časové úspory. Použitý třecí materiál byl navržen tak, aby poskytoval dokonalou rovnováhu mezi kvalitou a cenou, aby byla zajištěna co nejlepší životnost a výkon pro optimalizaci TCO.

Úspora paliva díky kotouči TH 6
Společnost Valeo byla společností F&S uznána za svou schopnost dodávat na trh díly, které snižují náklady. Příkladem takového řešení je nový kotouč Valeo TH, který umožňuje snížit vibrace o 40 % při maximálním točivém momentu až 3500 Nm. Díky hladkému převodu, kotouč umožňuje snížit otáčky motoru až o 200 otáček, což šetří palivo až o 2% (650 € od 750 € ročně).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!