Firma PENAX je oficiálním dodavatelem diagnostiky Jaltest

15 července 2024, 13:06

Společnost Penax se stala oficiálním distributorem diagnostiky Jaltest pro Českou republiku, Slovensko a Německo. Tímto rozšiřují portfolio diagnostických řešení.

Diagnostika Jaltest

Jaltest představuje víceznačkový a vícesystémový diagnostický nástroj, navržený pro provádění nejpokročilejších úkolů diagnostiky a údržby vozidel. Tento intuitivní systém poskytuje pokrytí pro širokou škálu vozidel, včetně nákladních automobilů, autobusů, přívěsů, lehkých vozidel, zemědělské techniky, stavebních strojů, manipulační techniky a plavidel.

Software a Hardware

Jádrem systému Jaltest je software navržený pro jednoduché a intuitivní ovládání. Pravidelné aktualizace třikrát ročně zajišťují neustálý přístup k novým značkám, modelům a systémům. Uživatelé mají k dispozici široké spektrum funkcí, které je provedou celým procesem opravy, včetně nejlepších schémat a technických informací na trhu.

K softwaru se pojí hardware, který splňuje nejvyšší nároky na mobilitu a odolnost. Všechny produkty Jaltest jsou navrženy tak, aby odolaly extrémním pracovním a povětrnostním podmínkám. Jaltest Link V9 zajišťuje maximální rychlost připojení, robustní elektroniku a vylepšené komunikační schopnosti. Pro snadný transport a organizaci je k dispozici praktický přepravní kufřík s přihrádkami na kabely, link a počítač.

Diagnostika Jaltest

Pokročilé funkce

Systém Jaltest nabízí několik pokročilých modulů pro zefektivnění práce. Modul Jaltest Info poskytuje potřebné doplňkové informace pro urychlení oprav, včetně podrobných technických dat, obrázků, grafů a schémat. Expertní mód umožňuje provádění akcí vyžadujících změnu parametrů v různých ECU, jako je kalibrace senzorů nebo konfigurace provozních parametrů. ATS modul (Advanced Technical Support) umožňuje uživatelům odesílat dotazy technické podpoře přímo z diagnostického softwaru, kdykoli a kdekoli.

Licence Jaltest CV

Vlajkovou lodí systému je licence Jaltest CV, určená pro nákladní vozidla, návěsy, autobusy a dodávky. Tento nástroj se stal uznávaným standardem v odvětví oprav komerčních vozidel díky svým rozsáhlým možnostem a výhodám. Nabízí široké pokrytí značek a modelů, desítky tisíc technických informací a schémat, a také návody na řešení problémů podle chybových kódů a symptomů.

Jaltest CV doplňuje řada doplňků, jako je Jaltest ETM pro kontrolu elektronických modulů, přenosné zařízení Jaltest PTE pro kontrolu napájení a signálů mezi tažným vozidlem a přívěsem, Jaltest SST pro testování rychlostních senzorů a Jaltest WST pro kontrolu a nastavení senzorů opotřebení brzdových destiček.

Jaltest AGV

Licence Jaltest AGV je speciálně navržena pro zemědělskou techniku, pokrývající širokou škálu strojů včetně traktorů, sklízecích kombajnů, řezaček a dalších specializovaných zařízení. Tento komplexní diagnostický nástroj nabízí rozsáhlé možnosti při diagnostice a údržbě zemědělských strojů, přizpůsobené specifickým požadavkům tohoto náročného odvětví. Uživatelé získávají přístup k detailním technickým informacím a schématům.

Jaltest OHW

Licence Jaltest OHW je určena pro diagnostiku a údržbu stavebních a off-highway strojů, zahrnující široké spektrum těžké techniky. Tento nástroj je optimalizován pro práci s jeřáby, bagry, dampry, stacionárními motory, čisticími stroji a silničními údržbovými vozidly. Díky rozsáhlému pokrytí různých značek a modelů umožňuje Jaltest OHW efektivní diagnostiku a řešení problémů napříč celou flotilou stavební techniky. Uživatelé mají k dispozici obsáhlou databázi technických informací a schémat,.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!