DB Schenker začleňuje Maroko do své evropské sítě pozemních přeprav

23 dubna 2014, 13:54

Společnost DB Schenker zmodernizovala své pobočky v Tangeru a Casablance a tím rozšiřuje vysoké standardy kvality své evropské dopravní sítě na africkém kontinentu.

Prostřednictvím Schenker Maroc SA  poskytuje každodenní přímé spojení s terminály ve Španělsku, Francii, Německu a Itálii.

„Maroko je pro nás důležitou strategickou bránou na africký dopravní trh,” přibližuje Karl Nutzinger, člen představenstva Schenker AG zodpovědný za pozemní přepravy. „Nové zkvalitnění procesů nám umožňuje zákazníkům nabídnout stejný standard služeb i zabezpečení, na jaký jsou zvyklí například v Evropě.”

DB Schenker v Maroku plní vysoké standardy kvality pozemní dopravní sítě, které převyšují rámec normy ISO. To potvrdilo úspěšné absolvování auditu provedeným nezávislým certifikačním orgánem. Navíc byl terminál v Casablance oceněn nejvyšší bezpečnostní certifikací TAPA A, a je tak ideální základnou pro logistiku zboží vysoké hodnoty ze severní Afriky.

Díky dvěma certifikacím v oblasti bezpečnosti a kvality může nyní DB Schenker poskytovat komplexní logistické služby pro zákazníky s plně integrovanými a standardizovanými procesy a nejvyššími požadavky na bezpečné skladování. Terminál je vybaven celním skladem o rozloze 4.800 m² pro cross-dockové operace a probíhají zde i služby s přidanou hodnotou (VAS). DB Schenker je s více než 25.000 zaměstnanci a 730 terminály jedničkou v evropské pozemní přepravě. Hustá přepravní síť s více než 32.000 pravidelnými spoji za týden propojuje ty nejdůležitější ekonomické i průmyslové oblasti.

DB Schenker Logistics poskytuje svým zákazníkům časově i cenově optimalizovaná řešení jak pro sběrnou službu, tak i pro celovozy. Nabízí také ucelené přepravní řetězce včetně železničních přeprav pro evropský i transkontinentální trh, který kombinuje výhody železniční a silniční dopravy. V rámci celé přepravní sítě jsou navíc dodržovány jednotné vysoké bezpečnostní standardy – od Španělska přes Ural až po Finsko, Rumunsko nebo Turecko.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!