DB Schenker a Maxell Europe prodlužují logistickou spolupráci

23 dubna 2014, 12:11

Společnost Maxell Europe pokračuje ve spolupráci s logistickou společností DB Schenker.

Toto partnerství zahrnuje správu evropského distribučního centra v Nizozemí, zajištění východoevropských trhů prostřednictvím maďarského centrálního skladu a toky zboží mezi jednotlivými sklady.

Jsme velmi potěšeni, že můžeme prodloužit kontrakt se společností DB Schenker, která pro nás v Evropě zajišťuje komplexní 3PL logistické služby,” říká David Mulcahy, provozní manažer Maxell Europe Ltd. „Spolupráce s DB Schenker předčila naše původní očekávání. Mají výborné pokrytí evropské sítě, optimalizovali celý náš dodavatelský řetězec a současně snížili naše náklady,“ dodává.

Máme velkou radost, že partnerství se společností Maxell Europe bude pokračovat další tři roky,” potvrzuje Bart Coenen, ředitel kontraktační logistiky DB Schenker v Nizozemí. „Díky součinnosti obou týmů v Rotterdamu a Budapešti se nám podařilo vytvořit ideální pracovní prostředí. Nadále budeme dělat vše pro to, abychom Maxell Europe poskytli ty nejlepší logistické služby.”

Vzájemná spolupráce obou společností započala v roce 2011, kdy DB Schenker převzal řízení a optimalizaci dodavatelského řetězce. Integrované logistické řešení bylo s úspěchem zavedeno jak pro přepravy, tak pro skladování, a to včetně aplikace EDI. Logistické společnosti DB Schenker se podařilo díky novému nastavení snížit počet evropských skladů ze čtyř na pouhé dva při zachování úrovně poskytovaných služeb.

Společnost Maxell má více než padesátiletou tradici ve výrobě špičkových hudebních či datových nosičů a energetických zdrojů jak pro spotřební, tak průmyslové trhy. V současné době patří Maxell mezi průkopníky v oblastech digitálních záznamů pro chytré telefony, zdroje napájení, DVD, optické disky, paměťové karty pro notebooky, telefony, PDA a jiné. Evropské zastoupení společnosti sídlí v Maidenhead ve Velké Británii.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!