Iveco: Hrdina pro náročnou práci

24 dubna 2013, 23:08

Druhého dubna předala společnost IVECO Czech Republic a. s. 24 vozidel New Daily společnosti BIDVEST Czech Republic a. s. Ta je největším velkoobchodem mražených, chlazených a čerstvých potravin v tuzemsku. Pro celorepublikový rozvoz zboží používá vozidla IVECO Daily vyhlášená mimořádně odolným rámovým podvozkem, výbornou spolehlivostí a úspornými i ekologickými motory.

Velký vozový park společnosti BIDVEST si letos na jaře vyžádal obnovu vozidel Daily s celkovou hmotností 6 nebo 7 tun. Podvozek 60C s rámem tvořeným dvěma C profily o výšce 185 mm a tloušťce 5 mm vykazuje vynikající pevnost potřebnou pro nástavby k převozu potravin s řízenou teplotou. Ekologický pohon s plněním dobrovolného mimořádně přísného limitu EEV zajišťuje úsporný vznětový čtyřválec o objemu tří litrů s přímým vstřikováním common rail.

Spokojenost s vozidly IVECO Daily vyjádřil ředitel marketingu společnosti BIDVEST Antonín Rubáš: „Vozy IVECO Daily se v našem náročném provozu výborně osvědčily, proto chceme na současnou dodávku 24 vozidel opět navázat. Těší nás, že vzájemná spolupráce spočívá na odpovědném a vstřícném jednání. U podvozků vozidel počítáme s periodou výměny během čtyř či pěti let.“

Za společnost IVECO Czech Republic – divizi Trucks vystoupil její Market Manager Aleš Konrád, který ocenil spolehlivost vzájemné spolupráce a zdůraznil připravenost společnosti IVECO Czech Republic k zajištění kvalitního servisu pro nová i stávající vozidla řady Daily.
Spolupráce společností BIDVEST a IVECO Czech Republik probíhá již od roku 1994, kdy byl předán nákladní automobil EuroCargo ML 120E23 s mrazírenskou nástavbou. Spolupráce se nadále rozvíjí až do současnosti, přičemž bylo celkem předáno více než 250 automobilů zejména modelu Daily.

BIDVEST používá vozidla IVECO Daily k rozvozu mražených a chlazených potravin pod značkou Nowaco, zmrzliny Prima, čerstvého masa pod logem Nowameat a mraženého pečiva Bagetier. České zvěřinové maso firma distribuuje pod značkou Petron. K převozu zboží v dvouteplotním režimu slouží nástavby Lamberet s chladícími agregáty Carrier nebo Thermo King.

Tisková zpráva Iveco Czech Republic

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!