Prémiová značka EUROPART

14 srpna 2015, 19:38

1.7.2015 se na okruhu Nürburgring konal 30. ročník velké ceny ADAC Truck Grand Prix. Přesně před rokem tam společnost EUROPART prezentovala své cíle s prémiovou značkou EUROPART. O dvanáct měsíců později a po absolvování několika dalších truckových závodů může přední evropský prodejce náhradních dílů hrdě prohlásit: „Tvrdě jsme pracovali a jsme v nejvyšší míře spokojeni s kvalitou a výkonností našich produktů, které letos znovu s úspěchem nalezly uplatnění v extrémních podmínkách truckových závodů. I pozitivní zpětná vazba od zákazníků nám ukazuje, že strategie řízení jakosti naší prémiové značky je na dobré cestě,“ shrnuje Ralf Maurer, obchodní ředitel společnosti EUROPART.

Brzdové desky a kotouče značky EUROPART používá i Frankie Vojtíšek, který na legendární závodní dráze v Eifelu startoval s vozem MAN TGS o výkonu 1.000 koní. „Moji mechanici i já sám jsme velmi spokojeni“, říká český závodník po týdnu závodění. A dodává: „Náš nový motor v kombinaci s produkty EUROPART znamená, že máme ideální tahač pro tuto sezónu.“

Prémiová značka EUROPART: Vynikající poměr ceny a výkonu

Sortiment vlastní prémiové značky EUROPART zahrnuje dnes více než 6.500 dílů a vyznačuje se zejména vysokou kvalitou a jedinečným poměrem ceny a výkonu. Vedle spotřebních materiálů a dílenských potřeb (včetně chemických výrobků, olejů a nářadí) naleznou zákazníci široký výběr produktů z těchto oblastí: náprava a brzdy, podvozek, příslušenství motoru, osvětlení a elektroinstalace a ostatní vybavení a příslušenství. Z produktů vlastní značky EUROPART jsou k dispozici například brzdové kotouče, desky a obložení, ale i filtry, pneumatické pružiny a stěrače.

V červenci bude v Německu vydán nový katalog se sortimentem vlastní značky EUROPART. Hagenský holding tím posiluje postavení své privátní značky v segmentech obrátkových produktů a prezentuje nabídku čítající více než 6.500 dílů, která se neustále rozšiřuje v závislosti na potřebách našich zákazníků. Od začátku roku tak přibyly mimo jiné vodní čerpadla, kabinové filtry, brzdové páky a chladiče.

Předpokladem vysoké kvality za bezkonkurenční ceny je odborná způsobilost a zkušenosti s výběrem produktů i dodavatelů. Přitom vždy nejprve zkoumáme mimo jiné i pomocí analýzy trhu, které díly a produkty vůbec přicházejí pro privátní značku EUROPART v úvahu. Po předběžném výběru procházejí dodavatelé auditem a probíhá důkladný test produktů, často ve spolupráci s renomovanými a nezávislými zkušebnami jako například TÜV. Definitivní přidání do sortimentu privátní značky EUROPART proběhne teprve poté, co dodavatel i produkt obstojí ve všech potřebných zkouškách. Společnost EUROPART přirozeně dbá na zajištění kvality i po uvedení na trh a monitoruje soustavně kvalitu produktů. A to například i prostřednictvím vlastního týmu pro řízení kvality v Šanghaji, kde společnost EUROPART provozuje od roku 2014 vlastní kancelář.

Domácí velká cena v Mostě

Příznivci motosportu a fanoušci tahačů se mohou na konci srpna opět přesvědčit, jak se kvalitní produkty vlastní prémiové značky EUROPART vyrovnávají s náročnými požadavky truckových závodů. Po velké automobilové slavnosti na Nürburgringu mají závodníci zaslouženou letní pauzu, po které závodem na autodromu v Mostě 29. a 30. srpna odstartuje druhá půlka sezóny.

Pobočky EUROPART z Česka a Polska využijí účast týmu Frankie v domácím závodě a pozvou vybrané zákazníky na závodní dráhu v severních Čechách. Tam budou mít příležitost přímo v  zázemí závodního teamu diskutovat s jezdcem Františkem „Frankie“ Vojtíškem a podívat se zblízka na práci jeho mechaniků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!