Na Dnech NATO se objeví TITUS i dakarský závodní speciál TATRA PHOENIX

18 září 2015, 9:44

TATRA TRUCKS představí na Dnech NATO 2015 bojovou, záchrannou, civilní i závodní techniku. Jako speciální partner největší bezpečnostní přehlídky v Evropě a jedna z největších firem působících v regionu bude prezentovat své výrobky odborným návštěvníkům i široké veřejnosti.

Na Dnech NATO se poprvé představí nové kolové obrněné vozidlo TITUS®, které je výsledkem spolupráce s renomovaným francouzským výrobcem NEXTER SYSTEMS a které získalo na Mezinárodním veletrhu obranných technologií IDET 2015 ocenění Zlatý IDET 2015. Vozidlo předvede ukázku jízdních vlastností v rámci pozemních dynamických ukázek. Pravděpodobně nejlepší obrněné vozidlo za několik posledních let je z nemalé části české. Je postaveno na slavném podvozku TATRA, který mu propůjčuje bezkonkurenční jízdní vlastnosti v terénu i mimo něj. Vozidlo kromě vynikajících jízdních vlastností nabízí také bezprecedentní úroveň modularity na základě specifických setů vybavení pro konkrétní misi i operační prostředí. Uživatel si tak může svá vozidla pro každé jejich zamýšlené nasazení přizpůsobit přesně podle svých potřeb.

Do programu dynamických ukázek se dále zapojí vyprošťovací vozidlo TATRA 8×8 Mammut se speciální nástavbou polského výrobce PS Szczesniak, které předvede odtažení obrněného vozidla Pandur II 8×8. Předvedeny budou rovněž jízdní vlastnosti pásového obrněného vozidla ASCOD, které představuje společnost Excalibur Group ve spolupráci s General Dynamic European Land Systems.

V rámci statické prezentace v Relax zóně pak bude mít široká veřejnost možnost vidět civilní techniku TATRA PHOENIX Euro 6, hasičský a vojenský speciál TATRA FORCE a v neposlední řadě také závodní speciál TATRA PHOENIX závodního týmu TATRA BUGGYRA RACING, který se připravuje na Rallye DAKAR 2016. Představení nového vozidla bude doprovázet autogramiáda Martina Kolomého v sobotu a Jaroslava Valtra, který bude vozidlo na slavné rallye pilotovat, v neděli.

Pro všechny fanoušky značky TATRA bude připraven také T-Shop s nabídkou nejrůznějších značkových reklamních předmětů. Zájemci o zaměstnání se firemních personalistů budou moci přímo na místě zeptat na aktuální nabídku pracovních míst.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!