Workshop kompletního sortimentu pro užitková vozidla na NUFAMU 2015

4 září 2015, 8:07

NUFAM – veletrh užitkových vozidel v Karlsruhe prezentuje předělaný „Workshop pro zařízení, díly a příslušenství“ v hale 1 na více než 2000 m2.

Ve dnech od 24. do 27. září 2015 se  Karlsruhe  stane již po čtvrté místem setkání  prodejců a nákupčích užitkových vozů. Na 60.000 m2 výstavní plochy se představí přední výrobci těžkých a lehkých užitkových vozidel, přívěsů a dalších příslušenství. V průběhu čtyř dní tak bude k vidění přes 350 vystavovatelů zastupujících široké spektrum tohoto odvětví.

„Tímto NUFAM pokrývá celou škálu workshopů pro komerční vozidla. Vedle četných produktů, které jsou již zastoupeny výrobci, nyní poprvé nabízíme rozsáhlý sortiment pro nezávislé podniky, konkrétně z oblasti náhradních dílů,“ vysvětluje Britta Wirtz, generální ředitelka společnosti Karlsruhe Messe und Kongress-GmbH (KMK).

Další novinkou je „Den mechaniky“ v sobotu 26. září. Program se bude zabývat tématy jako například záznam jízdy a doby odpočinku pro 2,8 až 7,5 tunová vozidla, rozšíření mýtného na 7,5 t od 1. října 2015 a regulace mechaniky pro digitální tachografy. Kromě lehkých užitkových vozidel budou k vidění i speciální řešení pro systémy ve stavebním a elektrotechnickém průmyslu.

Klíčovými tématy veletrhu NUFAM 2015 budou jištění nákladu a telematika, stejně jako demo-park ukazující nejnovější vozidlovou techniku, nástavby a vestavné přístroje v akci. Vystavovatelé představí užitková vozidla všech váhových kategorií, jejich vybavení, součásti a příslušenství, palubní zařízení, jeřáby a dílenské vybavení.

Kladné odezvě návštěvníků se těšila premiéra obchodních dnů pro odborníky různých cílových skupin. I tento ročník tedy přinese den managementu vozového parku, při kterém organizátoři nabídnou vědomosti týkající se nákladních automobilů, speciálních vozidel a transportérů. V rámci dne telematiky předvedou experti z oboru nejnovější telematické aplikace a jejich výhody, jako je optimální navigace, snížení spotřeby paliva a výdajů na údržbu. Vedle fóra na téma zabezpečení nákladu představí NUFAM 2015 novinku Truck driver forum pro profesionální řidiče.

NUFAM 2015 je podporován silnými partnery, ke kterým patří Spolkový úřad pro nákladní dopravu, Spolkový svaz managementu vozového parku nebo Sdružení pro silniční dopravu. Pro další informace navštivte stránky veletrhu www.nufam.de, nebo kontaktujte firmu Naveletrh s.r.o., oficiální zastoupení Messe Karlsruhe v České republice, na info@naveletrh.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!