Nespoutaná síla v magickém provedení

12 května 2015, 11:36

Limitovaná edice s použitím nejvyspělejších technologií, jedinečným designem. Unikátní vybavení, záruka 3 roky. To je nový Agrotron 7250 TTV WARRIOR.

Magická černá barva spolu s výfukem s krytem z nerezové oceli propůjčují edici WARRIOR nezaměnitelný dominantní vzhled.
Traktory jsou vybaveny exkluzivním balíčkem osvětlení WARRIOR-LED s xenonovým majáčkem a pracovními LED světly, které odpovídají čtvrté a tudíž nejnovější generaci světelné techniky HELLA s až 2470 lumeny. Uvnitř je Agrotron 7250 TTV WARRIOR opatřený luxusním polokoženým sedadlem a podlahovými rohožemi WARRIOR také v černé barvě. Dále nabízí tyto traktory až 7 elektricky ovládaných okruhů, vývody Power Beyond a ISOBUS zásuvku.

Limitovaná edice Agrotron 7250 TTV WARRIOR jde však ještě dále! Poprvé poskytuje DEUTZ-FAHR na všechny modely záruku celé 3 roky (max. 3000 Mth) přesahující standardní zvyklosti a zákonnou povinnost, což svědčí o vysoké kvalitě a spolehlivosti těchto traktorů.

Nezkrotná energie řady 7 TTV dosažená díky legendárnímu motoru DEUTZ se projevuje vysokou tažnou silou a výkonem až 263 koní (194 kW). Plynulé převodovky TTV poskytují traktorům Agrotron 7250 TTV WARRIOR nepřekonanou provozní dynamiku při současném zachování nízké spotřeby paliva.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!