Správa vozového parku za pevnou cenu s komplexním servisem Kögel

4 května 2015, 14:47

Pro veletrh transport logistic 2015 společnost Kögel od základu přepracovala svou nabídku komplexního servisu. Jeho prostřednictvím nabízí společnost Kögel svým zákazníkům v mnoha evropských zemích zvolit si komplexní servisní řešení optimálně přizpůsobené pro všechna spediční vozidla Kögel a to balíčky BasicService a ProService. Přepravci tak mohou až po dobu šesti let díky výhodným měsíčním splátkám snadno kontrolovat a optimalizovat své fixní náklady. Průběžnou údržbu bude provádět jedna z více než 500 smluvních servisních opraven Kögel v Německu, případně jedna z téměř 400 dalších smluvních servisních opraven po celé Evropě. Tím je zaručeno zachování hodnoty návěsů nebo přívěsů Kögel. Kromě toho se díky servisu minimalizuje poruchovost a zvyšuje se tak jistota plánování.

Kögel BasicService
BasicService zahrnuje všechny servisní práce předepsané a doporučené společností Kögel podle kontrolního seznamu pro údržbu včetně potřebných náhradních dílů a opotřebovaných součástek a také provozních látek. A navíc všechny opravy opotřebených součástí u příslušného smluvního vozidla při jeho řádném a funkčně správném používání a nasazení. Výjimku tvoří volitelné doplňkové služby. BasicService kromě toho pokrývá mzdu za práci, materiál a kontrolu účtů.

Kögel ProService
ProService zahrnuje všechny služby BasicService. Společnost Kögel navíc přebírá poplatky vybírané za technické prohlídky vozidla zákonem stanovené v daných zemích a za kontroly bezpečnosti ve spolupráci s akreditovanými zkušebnami. V rozsahu ProService je navíc obsažena roční kontrola prvků pro zajištění zboží podle DIN EN 12642 XL.

Individuální balíček komplexních servisních služeb
K výkonům BasicService a ProService lze přiobjednat tyto služby: servis pneumatik podmíněný opotřebením včetně s tím spojených nákladů na výměnu. Servis chladicího agregátu pro údržbu a opravy chladicího agregátu podle smluvních ustanovení servisu chladicího zařízení. Kalibrace a opravy zapisovače teploty a čištění výparníku jsou volitelnou součástí servisu chladicího agregátu, stejně jako zkouška jeho těsnosti. Servis nakládací plošiny vozidla a servis roletových dveří pro údržbu a opravy podle smluvních ustanovení výrobce. Samozřejmostí je možnost individuální smlouvy o komplexních servisních službách také v kombinaci s atraktivními leasingovými a nájemními smlouvami od společnosti Kögel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!