Společnost Kögel nabízí na veletrhu transport logistic 2015 nové služby

20 dubna 2015, 10:11

Na letošním veletrhu transport logistic představuje společnost Kögel kromě dvou vozidel v atriu u východního vchodu ve svém veletržním stánku 312 v hale A6 rozšířenou nabídku servisních služeb u návěsů. Zlatým hřebem expozice společnosti Kögel bude od 5. do 8. května 2015 nový vlastní telematický systém pro návěsy s názvem Kögel Telematics. Odborníci z prodeje a poprodejních služeb společnosti Kögel navíc informují o komplexních servisních službách Kögel, o pomoci při nehodách a originálních náhradních dílech Kögel a rychle opotřebitelných součástech.

Transparentnost v dodavatelském řetězci s Kögel Telematics
Společnost Kögel představuje na veletrhu transport logistic poprvé svůj vlastní telematický systém pro návěsy. Pokud se až dosud u Kögel Telematics jednalo o pořízení součásti, která spolupracovala s webovým portálem partnera, vsadila nyní společnost Kögel na zcela nový systém speciálně nastavený na návěsy Kögel. Zákazníci společnosti Kögel tak budou u svých návěsů v budoucnosti profitovat z vysoce moderního telematického systému, který poskytuje v reálném čase přístup k lokalizačním datům, údajům o chladicím systému, o datech EBS u přívěsu a návěsu, a to na přehledném, intuitivním a snadno ovladatelném webovém portálu Kögel. Ve veletržním stánku je na modelu v měřítku 1:10 názorně zobrazeno, ke kterým datům se řidiči, přepravci a zákazníci mohou dostat.

Nová nabídka komplexního servisu Kögel
Společnost Kögel pro účely veletrhu transport logistic zcela přepracovala nabídku komplexního servisu. Tímto společnost Kögel nabízí svým zákazníkům v mnoha evropských zemích u všech vozidel Kögel pro spedici řešení komplexního servisu optimálně přizpůsobené jednotlivým vozidlům v podobě balíčků BasicService a ProService.

Špičkové produkty Kögel v atriu
V atriu u východního vchodu představí společnost Kögel v podobě špičkového chladírenského skříňového vozidla Kögel Cool – PurFerro quality a podvozku pro cisternové kontejnery Kögel Port 20 Tankplex dvě vozidla, která jsou u zákazníků nejoblíbenější pro své nízké provozní náklady a flexibilní použitelnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!