Záruční podmínky pneumatik Mitas Premium jsou nejlepší na trhu

12 dubna 2016, 17:30

Mitas výrazně zlepšuje záruční podmínky radiálních zemědělských pneumatik Mitas Premium. Na pláště, které byly vyrobeny po lednu 2014, se vztahuje šestiletá záruka od data výroby, v průběhu 24 měsíců od data výroby je možné uplatnit bezplatnou výměnu pneumatiky v případě výskytu skryté výrobní vady a lze také využít tříletou záruku (ode dne nákupu) na poškození při práci na poli. Mitas těmito zlepšenými záručními podmínkami podporuje spuštění řady Mitas Premium, která od ledna 2016 nahrazuje pláště Continental také na trhu náhradní potřeby. Pneumatiky Mitas Premium mají stejnou prémiovou kvalitu a stejné nebo vylepšené technické parametry ve srovnání s plášti Continental. To umožňuje výrobci poskytnout na řadu Mitas Premium vylepšené záruční podmínky.

„Garanční podmínky pneumatik Mitas Premium potvrzují naše přesvědčení, že nabízíme výrobek nejvyšší kvality. Jsme hrdí, když můžeme říci, že záruční podmínky Mitas Premium jsou nejlepší na trhu,“ uvedl Andrew Mabin, obchodní a marketingový ředitel Mitas. „Zákazníci mohou mít naprostou důvěru ve výrobky Mitas a vylepšenými záručními podmínkami jim ještě více usnadňujeme rozhodnutí při výběru zemědělských pneumatik,“ dodal Andrew Mabin.

Prémiovou kvalitu pneumatik Mitas symbolizují vedle jejich technických parametrů tyto zdokonalené záruční podmínky:

Záruka šest let od data výroby
Záruka na pneumatiky trvá po dobu šesti let (72 měsíců) od data výroby.

Bezplatná výměna pneumatiky v průběhu 24 měsíců 
Pneumatika bude bezplatně vyměněna v případě, že dojde k jejímu poškození z důvodů výrobní chyby, a to v průběhu 24 měsíců od data výroby nebo pokud má méně než 25% opotřebení dezénu (podle toho, co nastane dříve).

Tříletá záruka na poškození při práci na poli
Když se pneumatika, se kterou je zacházeno podle běžných způsobů používání v zemědělství, stane nepoužitelnou a neopravitelnou kvůli nehodě na poli, má zákazník nárok na finanční příspěvek na nákup nové pneumatiky Mitas. Výše odškodnění je stanovována individuálně reklamačním technikem Mitas. Tříletá záruka na poškození při práci na poli se počítá ode dne nákupu pneumatiky nebo celého stroje.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!