Představení nového vozu AVIA

25 srpna 2017, 12:33

Přijďte se podívat do areálu AVIA do Přelouče. Den otevřených dveří u příležitosti představení nových vozů AVIA proběhne v pátek 8. září od 14 do 18 hodin v areálu AVIA, Tovární 1553.

leták Den otevřených dveří u příležitosti představení nových vozů AVIA Tradiční česká značka AVIA vstupuje znovu na trh. Již na podzim tohoto roku opět zahájí výrobu oblíbených lehkých nákladních vozidel s logem albatrosa v novém provozu v Přelouči.

Společnost AVIA byla jistě vždy spjata s továrnou v Letňanech, ke které jste i Vy neodmyslitelně patřila. Novodobá historie tradičních vozů AVIA se začne psát v Pardubickém kraji, a to ve výrobním areálu v Přelouči. A právě zde se v září odehraje netrpělivě očekávané představení nového vozu AVIA řady D, emisní třídy EURO6.

Den otevřených dveří u příležitosti představení nových vozů AVIA proběhne v pátek 8. září od 14 do 18 hodin v areálu AVIA, Tovární 1553.

Je pro Vás připraven pestrý doprovodný program, soutěže, výstavu historických vozů AVIA a prohlídku našeho výrobního závodu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!