Kögel vystavuje na Comtrans 2017 v Moskvě

25 srpna 2017, 12:10

Na letošním veletrhu Comtrans v Moskvě představí společnost Kögel od 5. do 9. září 2017 svoje portfolio pro oblast spedice a stavebnictví v hale 13, pavilonu 3, na stánku 370.

Kögel zde bude prezentovat návěs Cargo, kterého si ruští a jiní východoevropští speditéři už léta cení pro jeho robustnost, kvalitu a spolehlivost, a současně předvede i nové produkty, na ruském trhu dosud neznámé: Kögel nápravu návěsu KTA a korbový sklápěcí návěs Kögel.

Kögel vystavuje na Comtrans 2017 v Moskvě

To nejlepší od společnosti Kögel na Comtrans
Vystavené exponáty optimálně odpovídají místním požadavkům a nabízejí trvalou přidanou hodnotu v mnoha ohledech:

Kögel Cargo
Tento bestseller značky Kögel je ideální pro použití ve východoevropské tuzemské dopravě. Kromě toho vyniká Cargo svou robustností, rozsáhlou sériovou a různorodou individuální výbavou. Kromě vysoké kvality zpracování přesvědčí Kögel Cargo také nízkými náklady na údržbu a enormní všestrannou použitelností.

3nápravový korbový sklápěcí návěs Kögel
Na Comtrans vystavený 3nápravový korbový sklápěcí návěs s ložným objemem 27 m³ představuje variantu s 5 milimetrů silným dnem a 4 milimetry silným hydraulickým zadním výklopným čelem ze zušlechtěné oceli Hardox-450 a s bočnicemi z vysoce pevného 4 milimetry silného ocelového plechu S700. Tato kombinace je optimální pro každodenní praktické využití při převozu materiálu z demolic, štěrku a sypkých materiálů všeho druhu.

Kögel náprava návěsu KTA
Zcela nově se Kögel náprava návěsu KTA montuje sériově u mnoha variant produktových řad Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box a různých podvozků. Tato náprava se snadnou údržbou je dokonale přizpůsobena pro návěsy Kögel a díky jedinečnému „dvojitému pérování“ z měkkého gumového ložiska a vodicímu ramenu z pružinové oceli výrazně zlepšuje jejich jízdní vlastnosti.

Související články

Zdvojnásobení místa pro palety u návěsů Kögel
Zdvojnásobení místa pro palety u návěsů Kögel

U všech návěsů firmy Kögel z výrobní řady Cargo nebo Mega lze zdvojnásobit místa pro palety díky možnosti dvoupatrové nakládky palet. Na takzvaných plachtových návěsech lze díky tomu přepravovat až 66 europalet, při správné nakládce dokonce 67 europalet.

210 multimodálně použitelných návěsů Kögel pro společnost H.Essers
210 multimodálně použitelných návěsů Kögel pro společnost H.Essers

Poskytovatel logistických služeb H.Essers s hlavním sídlem v belgickém městě Genk nedávno objednal 210 nových jednotek Kögel Cargo Rail s výbavou RoRo. 

Truck-Grand-Prix 2017 – Kögel to rozbalí na stánku R27
Truck-Grand-Prix 2017 – Kögel to rozbalí na stánku R27

Společnost Kögel se jako oficiální sponzor týmu Hahn Racing osobně zúčastní také 32. mezinárodního závodu ADAC Truck Grand Prix, který se uskuteční 30. června až 2. července 2017 na okruhu Nürburgring.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!