MAN otevřel první oficiální servis v Mauritánii

27 června 2017, 11:35

Ve městě Nouakchott, metropoli západoafrické Mauritánie, otevřela společnost MAN svůj první oficiální servis. Učinila tak ve spolupráci se svým výhradním partnerem firmou SMA (Société Mauritanienne d’Automobile et d’Equipment).

V mauritánském hlavním městě Nouakchott otevřel MAN svůj první servis na území této země
První oficiální servis v Mauritánii

V prostorách o rozloze 3.200 m2 bude SMA jako výhradní a oficiální partner značky MAN v Mauritánii poskytovat služby pro majitele a řidiče vozidel MAN. Servis má dílnu se dvěma opravářskými stanovišti, sklad náhradních dílů se 700 položkami, speciální místnost na opravu motorů, showroom a kancelář prodeje. Kromě toho budou k dispozici tři servisní vozidla s pohonem všech kol vybavena tak, aby zákazníkům značky MAN, kteří pracují například v podzemních a povrchových dolech v severní části země 700 kilometrů od hlavního města, operativně poskytovala pomoc při poruchách a potřebných opravách.

V mauritánském hlavním městě Nouakchott otevřel MAN svůj první servis na území této země
Slavnostního otevření se zúčastnilo přibližně stovka pozvaných hostů a zákazníků

Společnost SMA splnila strukturální podmínky pro otevření servisního střediska za úctyhodně krátký čas: trvalo to jen dvanáct měsíců od vytvoření partnerství v květnu 2016. Adel Lunz, ředitel centra MAN NWC Africa, zdůraznil výjimečnou spolupráci: „Jsme naprosto spokojeni. Ve společnosti SMA dokázali, že jsou spolehlivý a ambiciózní partner, který je připraven investovat, aby zákazníkům značky MAN v Mauritánii poskytoval služby špičkové kvality.“

U příležitosti slavnostního otevření centra byl přibližně stovce pozvaných hostů a zákazníků ze sektoru těžebního průmyslu, dopravy a logistiky představen MAN TGS 40.400 6×6. Odolné vozidlo s pohonem kol všech náprav se perfektně hodí pro nasazení do podmínek v tropickém pásmu. „Toto je pro nás historický den a jsme nesmírně hrdí, kolik hostí ho s námi slaví,“ řekl Brahim Ahmed Salem Ghadda, předseda dozorčí rady SMA. K zákazníkům se připojili mauritánská ministryně ekonomických záležitostí Naha Mint Hamdi Ould Mouknassová, mauritánský ministr dopravy Seyedna Ali Ould Mohamed Khouna a stálý zástupce německého velvyslanectví v Mauritánii Ander Dauth.

Související články

Dvouletá záruka na servis a originální náhradní díly MAN
Dvouletá záruka na servis a originální náhradní díly MAN

MAN rozšiřuje záruku na originální náhradní díly na dva roky.

Z výrobní linky sjelo dvě stě tisící vozidlo MAN TGL/TGM
Z výrobní linky sjelo dvě stě tisící vozidlo MAN TGL/TGM

Společnost MAN ve své továrně v rakouském městě Steyr oslavila 9. května 2017 hrdý milník: od konce roku 2004, kdy z linky sjely první vozy předvýrobní série modelových řad TGL/TGM a následně v roce 2006 se naplno spustila sériová produkce, zde vyrobili přesně 200.000 vozů.

Speciální lůžkový autobus
Speciální lůžkový autobus

Ve středisku MAN Bus Modification Center vyrobili pro dopravce happyday Hanke speciální lůžkový autobus určený na umělecké turné. V přestavěném autokaru NEOPLAN Skyliner mohou umělci nejen komfortně cestovat na svá vystoupení, ale v horním podlaží se dá i pohodlně nocovat.

První exkluzivní MAN TGX PerformanceLine má svého majitele
První exkluzivní MAN TGX PerformanceLine má svého majitele

Vozidlo číslo 001 ze speciální edice dostala společnost BFS (Business Fleet Services), divize Stegmaier Group zaměřená na pronájem nákladních vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!