Dvouletá záruka na servis a originální náhradní díly MAN

21 června 2017, 14:44

MAN rozšiřuje záruku na originální náhradní díly na dva roky.

dvouletá záruka na servis a originální díly MAN

Rozšířená záruka se od začátku roku 2017 vztahuje na všechny opravy, které budou provedeny v servisních centrech MAN včetně všech Originálních dílů MAN, Originálních dílů MAN Ecoline a produktů z nabídky Originálního příslušenství MAN, které jsou namontovány v rámci opravy. Dvouletá záruka mimoto pokrývá veškeré servisní práce související s instalací náhradních dílů.

Originální náhradní díly MAN

Originální díly MAN se vyrábějí a testují v souladu s přísnými standardy kvality a získají si vás vysokou mírou spolehlivosti a hospodárnosti. Nesmíme zapomenout ani na rychlou dostupnost náhradních součástek, které jsou důležitým pilířem služeb souvisejících s náhradních díly MAN. Ve značkových servisních centrech je okamžitě k dispozici průměrně přes 8.000 originálních součástek včetně těch, keré jsou určeny pro starší modely a speciální vozidla. Díky tomu lze v případě poškození zkrátit dobu servisu na minimum. 95% těch speciálních náhradních dílů, které nejsou k dispozici okamžitě, se do servisních center doručuje promptně během následujícího dne prostřednictvím Evropského logistického centra (ELC), které společnost MAN založila.

dvouletá záruka na servis a originální díly MANOriginální díly MAN Ecoline

Originální díly MAN Ecoline jsou výměnné komponenty, které podle norem pro originální díly MAN repasuje buď samotná společnost MAN nebo původní výrobce (OES) nebo externí poskytovatel služeb. Rozsáhlé repasování garantuje, že kvalita náhradních dílů Ecoline je stejná jako u nových originálních dílů. Umožňují dlouhodobou údržbu vašeho vozidla při zachování jeho časové hodnoty, protože cenově výhodnější opravy a náklady na údržbu sníží celkové náklady z vlastnictví vozidla – Total Cost of Ownership (TCO). I Originální díly MAN® Ecoline jsou dostupné v každém servisním středisku MAN a také se na ně vztahuje stejná záruka v trvání 24 měsíců.

Salzgitter: centrální sklad logistiky náhradních dílů MAN

Továrna MAN v rakouském Salzgitteru má klíčovou roli v logistice náhradních dílů. V květnu 2016 proběhla třetí fáze rozšíření jejího logistického centra, čímž se celková plocha skladu zvětšila o 60.000 čtverečních metrů  . V rámci změn struktury klíčových kompetencí sítě MAN Production Truck (PT) se z Dachau u Mnichova do Salzgitteru přestěhoval také kompletní sklad náhradních dílů. Aby se zabránilo problémům při přesunu, centrální sklad náhradních dílů se z jedné lokality do druhé přemisťoval postupně – v koordinaci s postupem stavebních prací v Salzgitteru. Rozšíření kapacit znamená, že logistické středisko bude od nynějška jediným centrálním logistickým skladem náhradních dílů MAN. To zásadním způsobem sníží komplexnost logistického procesu a v budoucnu umožní další optimalizaci logistiky náhradních dílů ve společnosti MAN.

Související články

Z výrobní linky sjelo dvě stě tisící vozidlo MAN TGL/TGM
Z výrobní linky sjelo dvě stě tisící vozidlo MAN TGL/TGM

Společnost MAN ve své továrně v rakouském městě Steyr oslavila 9. května 2017 hrdý milník: od konce roku 2004, kdy z linky sjely první vozy předvýrobní série modelových řad TGL/TGM a následně v roce 2006 se naplno spustila sériová produkce, zde vyrobili přesně 200.000 vozů.

Speciální lůžkový autobus
Speciální lůžkový autobus

Ve středisku MAN Bus Modification Center vyrobili pro dopravce happyday Hanke speciální lůžkový autobus určený na umělecké turné. V přestavěném autokaru NEOPLAN Skyliner mohou umělci nejen komfortně cestovat na svá vystoupení, ale v horním podlaží se dá i pohodlně nocovat.

První exkluzivní MAN TGX PerformanceLine má svého majitele
První exkluzivní MAN TGX PerformanceLine má svého majitele

Vozidlo číslo 001 ze speciální edice dostala společnost BFS (Business Fleet Services), divize Stegmaier Group zaměřená na pronájem nákladních vozidel.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!