Společnost DACHSER – většinový vlastník irského partnera

28 dubna 2017, 14:57

Mezinárodní logistický provider DACHSER se stal majoritním akcionářem svého partnera v Irsku společnosti Johnston Logistics Ltd. To umožňuje společnosti DACHSER rozšířit a posílit svou logistickou síť v severozápadní Evropě.

 

DACHSER - majoritní vlastník u Johnston Logistik

Albert Johnston zůstane akcionářem a výkonným ředitelem nové dceřiné společnosti DACHSER v Irsku. „Irsko je pro nás vzhledem k jeho obrovskému hospodářskému růstu důležitým logistickým regionem, ve kterém můžeme našim zákazníkům nabídnout celou škálu vysoce kvalitních služeb,“ říká Wolfgang Reinel, Managing Director European Logistics pro severní a střední Evropu.

Od začátku partnerství se společností DACHSER v roce 2007 získala rodinná společnost Johnston Logistics přístup na mezinárodní trhy a těžila z pravidelného denního spojení do evropské sítě DACHSER.

Bratři Albert a Ivan Johnstonovi založili společnost Johnston Logistics v roce 1979 a stali se jedním z klíčových logistických hráčů v Irsku. Kromě tuzemského trhu se společnost zaměřuje i na Velkou Británii. Johnston Logistics má tři pobočky v Irsku: v Rathcoole poblíž Dublinu, v Corku a Limericku, a zastoupení v Anglii díky třem partnerským pobočkám pro logistiku nebezpečného zboží. Společnost zaměstnává 150 lidí a disponuje téměř 40.000 m2 skladových, provozních a kancelářských prostor.

Související články

DACHSER roste a investuje do své budoucnosti
DACHSER roste a investuje do své budoucnosti

Mezinárodní logistický provider DACHSER pokračoval v roce 2016 ve svém růstu a dosáhl konsolidovaného hrubého obratu ve výši cca 5,71 miliard euro, což ve srovnání s předchozím rokem představuje nárůst o 1,7 procenta. Počet odbavených zásilek vzrostl o 2,4 procenta na 80 milionů kusů a tonáž zásilek se zvýšila o 2,4 procenta na 38,2 miliony tun. Hnacím motorem […]

DACHSER má nového tender managera
DACHSER má nového tender managera

Michal Rusín se stal novým Tender Managerem mezinárodní logistické společnosti DACHSER Czech Republic. Na své nové pozici bude zodpovědný za řízení oddělení tender managementu. 

Růst firmy Dachser v asijsko-pacifickém regionu
Růst firmy Dachser v asijsko-pacifickém regionu

DACHSER posiluje svoje pozice v asijsko-pacifickém regionu. Divize Air & Sea Logistics založila novou pobočku ve Vietnamu a nastěhovala se do nových kanceláří v Hongkongu a Bombaji.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!