Knorr-Bremse rozšiřuje nabídku brzdových třmenů

28 února 2017, 17:18

Firma Knorr-Bremse nyní rozšiřuje své současné portfolio EconX® brzdových třmenů. Nově tedy najdete v nabídce ADIP axiální třmeny typů SN6, SN7 pro tahače, autobusy, návěsy a stejně tak typ SK7 pro návěsy.

 

Knorr-Bremse je celosvětovým lídrem ve výrobě brzdových systémů pro železniční a užitková silniční vozidla. V roli technologického průkopníka působí již více než 110 let.

Rozsah služeb, které  Knorr-Bremse Systémy pro užitková vozidla poskytuje zákazníkům, je založen na následujících technologiích: pneumatika, mechanika, elektronika a komplexní řídící systémy. Bez ohledu, zda mluvíme o pohonném ústrojí, výrobě stlačeného vzduchu, brzdění a ovládání kolové brzdy, elementy jednotlivých technologií naleznete ve všech systémech. Schopnosti systému Knorr-Bremse jsou prokazatelné díky jejich perfektní funkčnosti během provozu.

Související články

Rozšíření sortimentu výfuků Dinex
Rozšíření sortimentu výfuků Dinex

Firma ADIP rozšířila svoji nabídku o nové tlumiče výfuků EURO IV/V od společnosti Dinex.

Koupí ADIP provozovatel mycích a čerpacích stanic Nikey?
Koupí ADIP provozovatel mycích a čerpacích stanic Nikey?

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže se začal zabývat návrhem společnosti Nikey s.r.o., která má zájem výlučně kontrolovat společnost REAL SLUŽBY s.r.o., se sídlem Březnice č. p. 537, která je v České republice aktivní zejména prostřednictvím své dceřiné společnosti ADIP, spol. s r.o.

ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů
ADIP se stal členem nadnárodní skupiny dodavatelů náhradních dílů

V roce 2016 přivítal TEMOT nového člena své skupiny – českou společnost ADIP se svou sesterskou společností ADIP SLOVAKIA. Společnost prošla jako jediná na území České a Slovenské republiky přísnými kritériemi výběru, aby se mohla přidat k této celosvětové skupině výrobců a dodavatelů náhradních dílů pro automobilový průmysl.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!