Lehčí a lepší ocelové disky Gianetti

3 ledna 2017, 15:35

Firma Gianetti Ruote srl., kterou zastupuje firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. chystá na první polovinu roku 2017 novinku ve formě lehčích ocelových disků velikosti 22,5×9 a to o váze pouhých 34 kilogramů.

Lehčí disky slibují nižší emise a zvýšení ložné kapacity soupravy, přičemž si zachovávají veškeré kvality disků těžších. Firma Gianetti přišla s čistější slitinou oceli, která jé lehčí, ale zároveň veškerá integrita a tloušťka materiálu zůstává zachována při minimálně stejné odolnosti vůči korozi, jako je tomu u těžších disků. Samozřejmě disky splňují veškeré přísné požadavky výrobců nákladních vozidel. Prozatím se tato inovace týká pouze nejběžnějšího rozměru 22,5×9“ (ET161).

1

Značka Gianetti je již stálicí na evropském trhu. Historie firmy sahá až do roku 1880, kdy začínala ještě u koňských povozů a po druhé světové válce v roce 1945 začala masově vyrábět disky právě pro nákladní dopravu. Na konci roku 2015 byla firma integrována do amerického společenství Accuride, které je jedním s největších dodavatelů disků kol prvotřídní kvality na celém světě.

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. je distributorem značky Gianetti, proto prosím neváhejte kontaktovat s jakýmkoli dotazem, či poptávkou na cenu prodejní oddělení na: http://www.chladnicek.cz/cz/kontakt/

Související články

Výfukové systémy DINEX
Výfukové systémy DINEX

U firmy CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. můžete nakoupit produkty značky DINEX – předního světového výrobce kvalitních dílů výfukových a emisních systémů pro velké dieselové a plynové motory. 

Sněhové řetězy značky VERIGA
Sněhové řetězy značky VERIGA

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh sněhové řetězy značky VERIGA, které vynikají svojí kvalitou a spolehlivostí. Jde o širokou nabídku řetězů na všechny běžné typy pneumatik pro nákladní vozidla.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!