Sněhové řetězy značky VERIGA

6 prosince 2016, 9:17

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh sněhové řetězy značky VERIGA, které vynikají svojí kvalitou a spolehlivostí. Jde o širokou nabídku řetězů na všechny běžné typy pneumatik pro nákladní vozidla.

Továrna Veriga byla založena v roce 1922 a její výrobní program zahrnoval šrouby, výkovky, těžké kotevní řetězy, lesnické řetězy, dopravní řetězy pro těžební průmysl a nejrůznější metrážové řetězy od tloušťky 1 mm až po 100 mm. Později se firma Veriga začala zaměřovat na výrobu sněhových a ochranných řetězů pro traktory a těžkou techniku a samozřejmě na výrobu sněhových řetězů pro automobily a nákladní vozy. V roce 1992 vytvořili a patentovali řetěz RIVAL COMPACT, jehož výroba trvá dodnes.

V současné době patří VERIGA mezi největší výrobce sněhových řetězů jak na evropském, tak na světovém trhu. Vyrábí řetězy i pro další renomované značky, přičemž rok od roku navyšuje své prodeje.

Společnost VERIGA K.F., d.o.o. v dnešní době nabízí:

  • Sněhové řetězy pro automobily, dodávky, vozy 4×4, nákladní vozy a traktory
  • Lesnické řetězy pro traktory a těžkou techniku
  • Ochranné řetězy pro těžkou techniku

1 2

Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na www.chladnicek.cz/cz/kontakt.

Související články

Opravárenské sady brzdových třmenů značky GTS
Opravárenské sady brzdových třmenů značky GTS

Firma CHLADNÍČEK autodíly s.r.o.  rozšířila sortiment o produkty značky GTS. Jde o široký seznam produktů na všechny běžné typy brzdových třmenů, které jsou montované v evropských nákladních vozech, přívěsech a návěsech. Značka GTS se pyšní srovnatelnou kvalitou s opravárenskými sadami od samotných výrobců daných brzdových třmenů, ovšem za mnohem příznivější cenu.

EBS – brzdové komponenty a příslušenství
EBS – brzdové komponenty a příslušenství

Společnost European Braking Systems Ltd. byla založena v roce 2000 v Manchesteru (UK) a je předním Evropským nezávislým výrobcem a distributorem komponentů vzduchových brzd a příslušenství pro nákladní vozidla.

Vzduchojemy Orsan
Vzduchojemy Orsan

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh prémiové vzduchojemy značky Orsan, za velmi příznivé ceny.

Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu
Brzdové desky a obložení FRAS-LE na českém trhu

Brazilská společnost FRAS-LE S/A působí na světovém trhu s třecím materiálem již více jak půl století. Na své domácí půdě firma pokrývá většinu trhu a dodává výhradně i jako originální výrobce do automobilek. V severní Americe působí přes 30 let a již druhé desetiletí získává své místo v Evropě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!