Výfukové systémy DINEX

20 prosince 2016, 9:49

U firmy CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. můžete nakoupit produkty značky DINEX – předního světového výrobce kvalitních dílů výfukových a emisních systémů pro velké dieselové a plynové motory. 

Neustále rostoucí portfolio více než 15000 produktů reprezentuje vše – od výfukových trubek, tlumičů výfuku, objímek, příslušenství, izolací až po systémy následného zpracování výfukových plynů.

DINEX je jediným světovým výrobcem výfukových a emisních produktů, který má vlastní technologii výroby jader, jejich potažení a substrátů pro DOC, DPF, SCR, POC, a F-SCR. Vše je vyráběno v rámci skupiny DINEX a tím je zaručena vysoká kvalita.

Zákazníky DINEXU jsou světoví výrobci středně těžkých a těžkých vozidel, kteří vybavují svá vozidla dieselovými a plynovými motory a také distributoři výfukových a emisních systémů pro trucky a busy. DINEX také dodává kompletní systémová řešení výrobcům velkých motorů pro námořní přepravu, železniční přepravu, výrobcům agregátů pro výrobu elektřiny a také výrobcům off-road těžké techniky.

1

Společnost CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. má přímé distribuční zastoupení tohoto předního světového výrobce. Pro další informace o těchto produktech, skladových zásobách, či cenách můžete kontaktovat prodejní oddělení na www.chladnicek.cz/cz/kontakt.

Související články

Opravárenské sady brzdových třmenů značky GTS
Opravárenské sady brzdových třmenů značky GTS

Firma CHLADNÍČEK autodíly s.r.o.  rozšířila sortiment o produkty značky GTS. Jde o široký seznam produktů na všechny běžné typy brzdových třmenů, které jsou montované v evropských nákladních vozech, přívěsech a návěsech. Značka GTS se pyšní srovnatelnou kvalitou s opravárenskými sadami od samotných výrobců daných brzdových třmenů, ovšem za mnohem příznivější cenu.

EBS – brzdové komponenty a příslušenství
EBS – brzdové komponenty a příslušenství

Společnost European Braking Systems Ltd. byla založena v roce 2000 v Manchesteru (UK) a je předním Evropským nezávislým výrobcem a distributorem komponentů vzduchových brzd a příslušenství pro nákladní vozidla.

Vzduchojemy Orsan
Vzduchojemy Orsan

Firma CHLADNÍČEK autodíly, s.r.o. přináší na náš trh prémiové vzduchojemy značky Orsan, za velmi příznivé ceny.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!