TATRA PHOENIX ve středu zájmu na IAA 2016

25 října 2016, 18:45

Mezinárodní výstava nákladních a užitkových vozidel IAA 2016 představila celou řadu novinek a k vidění bylo velké množství poutavých exponátů. Jedním z nich byla naše TATRA PHOENIX, která patřila k těm nejobletovanějším.

Vozidla TATRA obchodní řady PHOENIX se objevila na největší výstavě nákladních vozidel na světě jako exponáty na stáncích našich obchodních partnerů. Jedním z nich byla například firma DAF Berlin, která umístila svůj prezentační stánek do výhodného prostoru u severního vstupu na výstaviště. Každý den tak byla TATRA PHOENIX na očích všem, kteří do nabitých hal přicházeli severním vstupem.

Vzhledem ke specifické konstrukci podvozku není divu, že TATRA PHOENIX vzbuzovala na IAA 2016 přinejmenším stejný zájem, jako novinky konkurenčních automobilek z celého světa. Tatra PHOENIX se těšila neutuchajícímu zájmu návštěvníků, kteří se u stánku DAF Berlin každý den zastavovali a nořili své hlavy i s fotoaparáty a smartphony do „hlubin“ mezi kola a kabinu vozu nebo případně pod různé části podvozku.tatra_iaa_01

Tisková zpráva Tatra Trucks

Související články

Buggyra míří na Dakar s hvězdnou sestavou Kolomý – Loprais
Buggyra míří na Dakar s hvězdnou sestavou Kolomý – Loprais

Takřka nemožné se stalo skutečným. Vedle Martina Kolomého bude hájit na Rally Dakar 2017 barvy týmu Tatra Buggyra Racing také Aleš Loprais. Oba jezdci mají nejvyšší ambice a k jejich zdárné realizaci v podobě umístění v elitní desítce mají dopomoci závodní speciály Tatra Phoenix.

TATRA TRUCKS už splnila obchodní plán na rok 2016
TATRA TRUCKS už splnila obchodní plán na rok 2016

Automobilka TATRA TRUCKS již koncem září splnila svůj plán kontraktací na rok 2016. „Všech 1.300 aut, které letos plánujeme vyrobit, má již svého zákazníka,“ uvádí obchodní ředitel TATRA TRUCKS David Pipal.

Tatra chce postavit nové muzeum a zachovat i to stávající
Tatra chce postavit nové muzeum a zachovat i to stávající

Akcionáři společnosti TATRA TRUCKS podporují myšlenku vybudování nového muzea Tatry při zachování stávajícího Technického muzea v Kopřivnici.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!