Knorr-Bremse rozšiřuje portfolio produktů a Penax je u toho

7 ledna 2020, 10:08

Společnost Knorr-Bremse TruckServices v roce 2019 výrazně rozšířila portfolio nabízených produktů a to nejen rozšířením nabídky již zavedených produktových řad, ale i zavedením zcela nových produktů o celou řadu startérů a alternátorů, nebo vzduchových, kabinových, palivových a olejových filtrů.

Rozšíření produktů EconX®

Knorr-Bremse nabízí EconX elektronické posilovače spojek od prosince 2016. Od začátku roku 2019 bylo existující portfolio rozšířeno o další EconX elektronický posilovač spojky. Společnost Penax – Petr Sýba tak může nově nabízet také posilovač spojky pro autobusy Setra model S431 DT.

Elektronický posilovač spojky EconX

Další novinkou jsou brzdové třmeny EconX SN5 pro tahače značek Mercedes-Benz a MAN. Od chvíle, kdy je životnost produktu svázána s předpokládanou dobou provozu vozidla, jsou EconX brzdové třmeny ekonomicky optimálním servisním řešením.

V neposlední řadě společnost Knorr-Bremse rozšířila svoji produktovou řadu EconX o kompresory pro aplikace DAF a Volvo. Kompresory řady EconX vznikají jedinečným procesem renovace v návaznosti na standardy nastavené pro OE produkty, čímž je dosažena shodná funkčnost jako u nového produktu.

Rozšíření nabídky posilovačů spojek

Vývojem nových produktů Knorr-Bremse stanovuje standardy ve smyslu efektivity, funkčnosti a výkonu. Tento postup je použit rovněž pro nový Longlife posilovač spojky. Knorr-Bremse nyní rozšiřuje své portfolio posilovačů spojek o další aplikace. Nový Longlife posilovač spojky vyniká díky optimalizovanému designu, který vede ke zvýšené robustnosti produktu. Díky tomu mohou všechny Longlife posilovače spojky nabídnout výrazně vyšší životnost než u srovnatelných produktů na trhu.

Vzduchové, kabinové, palivové a olejové filtry od Knorr-Bremse

Mezi hlavní novinky v roce 2019 patří rozšíření portfolia Knorr-Bremse o zcela nové produkty. S více než 20 lety zkušeností v oboru filtrace a vysoušení vzduchu a více než 30 miliony vyrobených filtračních patron, je Knorr-Bremse jedním z nejvýznamnějších jmen v případě prémiové kvality filtračních patron pro komerční vozidla napříč celým světem. Díky bohatým zkušenostem a rozsáhlé odborné znalosti ve vývoji produktů pro úpravu vzduchu a pohonné jednotky Knorr-Bremse od poloviny roku 2019 rozšířila svůj filtrační program do komplexní prémiové produktové řady vzduchových, kabinových, palivových a olejových filtrů pro vaše vozidla DAF, MAN, Daimler, VOLVO, RENAULT, IVECO a SCANIE.

Filtry k dostání v Penaxu

Startéry a alternátory

Společnost Knorr-Bremse nalezla partnery, kteří patří celá desetiletí do popředí v rámci dodávek spolehlivých a vysoce kvalitních startérů a alternátorů pro užitková vozidla. Toto partnerství spojuje zkušené OE dodavatele, kteří dodávají své vysoce kvalitní produkty všem významným výrobcům užitkových vozidel. Od listopadu 2019 je kompletní nabídka startérů a alternátorů k dispozici v aftermarketové distribuční síti, a to jak v podobě zcela nových, tak i EconX produktů.

Startéry a alternátory od Knorr-Bremse

Více informací najdete na stránkách firmy PENAX – Petr Sýba s.r.o., kde najdete i kontakty na naše obchodníky, kteří vám rádi poskytnou více informací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!