DACHSER získal cenu IMD Global Family Business Award 2019

31 října 2019, 11:24

IMD Business School se sídlem ve švýcarském Lausanne udělila mezinárodní logistické společnosti DACHSER renomované ocenění Global Family Business Award. IMD ocenila DACHSER za jasné struktury řízení, výbornou operativu a vysoké nároky na kvalitu.

DACHSER získal cenu IMD Global Family Business Award 2019

Ocenění je od roku 1996 každoročně propůjčované velkým, globálním a vícegeneračním rodinným společnostem, které příkladně propojují rodinné a firemní zájmy, spojují tradice a inovace a řídí se principy společenské odpovědnosti. O vítězi rozhoduje porota nezávislých expertů.

„DACHSER je úspěšná rodinná společnost, jejíž promyšlený systém řízení jasně reguluje a přesně vyvažuje zájmy a sféry vlivu mezi rodinou a firmou,“ odůvodnil volbu prezident IMD Jean-François Manzoni. „Úspěch DACHSERU je založený na třech generacích příslušníků jedné rodiny, které vybudovaly jednu z nejperspektivnějších rodinných firem na světě.“

IMD vyznamenala DACHSER za promyšlené struktury řízení rodinné společnosti, které jdou ruku v ruce s vynikající operativou a vysokými nároky na kvalitu. Logistický provider zůstal podle odůvodnění IMD věrný svému klíčovému podnikání. Společnost je podle poroty výjimečná svými silnými hodnotami, udržitelným růstem, celosvětovou působností, strategickým zaměřením na inovace a svými iniciativami pro ekonomickou, ekologickou a sociální udržitelnost.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!