René Reinert pojede se společností Europart

9 května 2016, 11:11

V sezóně závodů tahačů 2016 bude společnost EUROPART podporovat tým Reinert Racing.

Společnost Europart jde na start Mistrovství Evropy 2016 v závodech tahačů společně s týmem Reinert Racing. Přední evropský obchodník s náhradními díly pro užitková vozidla, potřebami pro autoservisy a příslušenstvím podporuje tým Reného Reinerta, který v letošním roce nastoupí se dvěma kompletně nově sestavenými tahači. Zatímco sám Reinert bude bojovat za volantem svého vozu MAN o jedno z předních míst na mistrovství Evropy už 30. dubna při prvním závodě v rakouském Spielbergu, Steffi Halm zasáhne do závodního dění koncem května jako pilotka druhého Reinertova tahače od druhého závodního víkendu v italském Misanu.

Společnost Europart bude do obou závodních tahačů týmu Reinert Racing po celou sezónu dodávat brzdové komponenty  a další díly vlastní prémiové značky Europart. Výrobky  značky Europart prokázaly svou kvalitu a spolehlivost už v závodech tahačů v loňském roce. Po prvních úspěšných testech při závodních podmínkách na okruhu v Mostě v Čechách může René Reinert potvrdit: „Brzdy Europart poskytují vynikající kvalitu, a to i v tvrdých závodních podmínkách.“

Jsem pyšný na to, že se  výrobky naší vlastní značky Europart používají v závodech tahačů,“ řekl výkonný ředitel společnosti Europart, pan  Pierre Fleck. „Tyto díly jsou opravdu  „schváleny pro závody tahačů“. Mistrovství Evropy v závodech tahačů se závody po celé Evropě zapadá přesně do naší celoevropské orientace. Díky účasti  v závodech tahačů se můžeme o své nadšení pro to, co děláme, podělit se svými zákazníky a velkým publikem po celé Evropě.

Sebastian Kamphaus,  který je ve společnosti Europart zodpovědný  za produkty vlastní značky, sledoval testy na místě a zdůrazňuje: „U dílů značky Europart neustále ověřujeme  jejich kvalitu a dlouhodobý přínos. To, že naše díly vydrží i závodní podmínky potvrzuje, že sortimentu pod značkou Europart mohou naši zákazníci opravdu důvěřovat.“

Stejně jako v předchozích letech bude společnost Europart zvát své zákazníky na mnoho závodních víkendů po celé Evropě, aby se zúčastnili závodního dění na místě a práci týmů na závodních tahačích zažili na vlastní kůži. Vrcholem bude opět Velká cena závodních tahačů na Nürburgringu ve dnech 1. až 3. července. Zde také společnost 2. července uspořádá firemní veletrh s mottem „Nejlepší časy společnosti Europart“. V centru Bitburger Event Center přímo na okruhu bude více než 80 špičkových výrobců a dodavatelů vystavovat od 9 do 18 hodin své výrobky a aktuální novinky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!