Bridgestone představí na IAA 2018 nejmodernější produkty a řešení

20 srpna 2018, 14:21

Bridgestone představí na IAA 2018 nejmodernější inovace, jimiž rozšíří svou nabídku prémiových pneumatik a řešení pro mobilitu.

Bridgestone na IAA 2018

Nové vrcholné pneumatiky a inovativní řešení pro vozové parky

Vozové parky v současnosti požadují produkty a služby, které jsou hospodárné, praktické a trvale udržitelné.

Bridgestone představí na letošním veletrhu IAA novou generaci pneumatik Ecopia pro nákladní vozidla a autobusy. Nová řada pneumatik Ecopia, vyvinutá a testovaná v partnerství s fleetovými zákazníky společnosti Bridgestone z celé Evropy, bude mít pozitivní vliv na celoroční provozní náklady vozových parků významným snížením spotřeby paliva a zároveň nabídne jedinečné přednosti v podobě vynikající adheze na mokru a dlouhé životnosti bez kompromisů. Nové pneumatiky jsou jako obvykle zkonstruovány pro několikanásobné protektorování procesem Bandag, jež významně prodlouží jejich životnost.

Bridgestone na IAA poprvé uvede také nové řešení pro údržbu vozidel fleetových zákazníků. Nejmodernější aplikace na základě digitálních technologií poskytne provozovatelům vozových parků přehled, vycházející z provozních údajů. Tím lze předcházet běžným problémům v každodenním provozu a zvýšit disponibilitu vozidla.

Nová rozhraní poskytnou vozovým parkům a obchodním partnerům vynikající výhody

Bridgestone bude od roku 2019 dodávat pneumatiky pro nákladní vozidla a autobusy se systémem elektronického označování RFID (radio-frequency identification).

RFID zvýší přidanou hodnotu pro fleetové zákazníky sledováním stavu koster jejich pneumatik a poskytováním časově efektivního a přesného systému pro sdílení a zadávání dat. Zákazníci budou mít volný přístup k výsledkům analýzy dat, které přispějí k vylepšování provozních činností a optimalizaci celkových nákladů na vlastnění.

RFID se bude využívat v rámci všech rozhraní Bridgestone a významně zvýší hodnotu systémů pro správu pneumatik ve vozových parcích, známých pod označením „Total Tyre Care“. Program „Total Tyre Care“, nabízený 2100 prodejci, kteří jsou členy sítě Bridgestone Partner, zajišťuje optimální bezpečnost a snižuje náklady na údržbu a další náklady související s pneumatikami. Tím je zaručena maximální hospodárnost provozu vozidel ve vozovém parku.

Jasné směřování do budoucnosti

Bridgestone „smart corner concept“ poprvé aplikuje revoluční technologii ologic™ na konceptech pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy. Technologie ologic, vyvinutá pro elektricky poháněná vozidla, používá velký průměr a užší běhoun k zajištění výjimečné hospodárnosti, a to vše bez kompromisů v oblasti bezpečnosti.

Divize Firestone Industrial Products bude na IAA prezentovat svou průkopnickou technologii vzduchových tlumičů Airide™ Pro. Systém Airide Pro, koncipovaný pro návěsy a přívěsy, minimalizuje nežádoucí pohyby nástavby a náprav, čímž zvyšuje komfort odpružení, prodlužuje životnost pneumatik a snižuje celkové náklady na vlastnění.

Navštivte expozici společnosti Bridgestone (hala 16, stánek C01), zúčastněte se tiskové konference (19. září v 9:15 v expozici Bridgestone) a objevte více o výše uvedených průkopnických řešeních, technologiích a produktech pro podporu mobility.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!