Thomas Gregor přebírá vedení divize Kögel Used

6 února 2018, 17:03

V lednu 2018 nastoupil u výrobce návěsů v Burtenbachu do funkce ředitele mezinárodní divize použitých vozidel pan Thomas Gregor. V této pozici bude zodpovídat za segment použitých vozidel Kögel Used a má za úkol jej rozvíjet na mezinárodní úrovni.

Kromě nákupu a prodeje ojetých návěsů k ní patří také spolupráce s oddělením prodeje nových vozidel v oblasti odkupních hodnot a protiúčtu. Thomas Gregor je přímo na místě k dispozici zákazníkům společnosti Kögel z celé Evropy pro všechny dotazy, které se týkají použitých vozidel. Podléhá přímo obchodnímu řediteli společnosti Kögel Massimovi Dodonimu.

Thomas Gregor má dlouholeté zkušenosti s odbytem a ojetými návěsovými a užitkovými vozidly. První zkušenosti s odbytem získal Gregor u známého pronajímatele užitkových vozů. Později pracoval na nejrůznějších vedoucích pozicích v oblasti řízení majetku a odbytu u mezinárodně známých pronajímatelů užitkových vozů a prodejců použitých vozů.

„Prodej použitých vozů má své vlastní zákonitosti, které se stát od státu liší, protože v každé zemi mají zákazníci jiné preference ohledně výbavy. Musíme tedy cíleně nakupovat a prodávat určité typy vozů,“ říká Massimo Dodoni, obchodní ředitel pro odbyt nových a použitých vozidel a poprodejních služeb u společnosti Kögel. „V osobě Thomase Gregora jsme získali ideálního kandidáta pro tuto problematiku, který přirozeně bude posouvat další budování sekce Kögel Used dopředu.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!