MAJOR HS v novém designu se představil v Maďarsku a Řecku

6 února 2018, 16:58

Značka ZETOR s novým designem traktoru MAJOR HS se prezentovala na řeckém veletrhu Agrotica 2018 a maďarském veletrhu AGROmashEXPO.

Řecký partner značky ZETOR společnost Demeter SA představuje na veletrhu Agrotica 2018 novinky z dílny ZETOR v podobě MAJORu v novém designu a nové modelové řady HORTUS.

Pro návštěvníky veletrhu jsou připraveny dvě novinky. Traktor z nově představené modelové řady HORTUS, který společně s řadou UTILIX zastupují traktory ZETOR v nižší výkonnostní třídě. Zároveň se v Řecku představí i MAJOR v novém designu, který měl světovou premiéru v listopadu na veletrhu Agritechnica.

Značka ZETOR ani letos nevynechala největší maďarský veletrh AGROmashEXPO 2018. Kromě traktorů z produktového portfolia ZETOR byl tady maďarskému publiku poprvé představen MAJOR HS v novém designu.

Největším lákadlem pro návštěvníky stánku s traktory ZETOR byla novinka v podobě MAJORU HS v novém designu, který byl světu představen teprve v listopadu na veletrhu Agritechnica v Německu. Kromě této novinky byly k vidění traktory napříč produktovým portfoliem značky ZETOR a také výkonnostním spektrem – MAJOR, PROXIMA i FORTERRA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!