CNH Industrial vystaví své světové značky na výstavě Expo Milano 2015

17 března 2015, 8:12

Jako globální partner výstavy Expo 2015 představí během této světové události společnost své jednotlivé značky v rámci svých celosvětových aktivit. Pavilon ekologického zemědělství, vystavení vozidel pro logistiku a dopravu, stejně jako sponzorování dalších důležitých událostí: takový je výčet některých aktivit, kterými se CNH Industrial s hrdostí zúčastní této významné události pod dobu šesti měsíců jejího trvání.

CNH Industrial N.V. (NYSE:CNHI/MI:CNHI)se bude snažit naplno využít své role globálního partnera výstavy Expo Milano2015po celou dobu trvání – od 1. května do 31. října. Jedna z největších společností působících v oblasti kapitálových produktů na světě zde hodlá představit svá různorodá aktiva a značky pod jednou společnou vlajkou a tím zvýšit povědomí o své celosvětové působnosti v oblastech, v nichž patří ke světové špičce.

Letošní ročník této věhlasné výstavy, která se koná jednou za pět let a na severozápadě Milána nabídne výstavní plochu přes milión čtverečních metrů, bude představovat pro všechny zúčastněné jedinečnou příležitost. Očekává se, že výstavaExpoMilano2015přiláká během šesti měsíců trvání téměř 20 miliónů návštěvníků, kteří se sem sjedou na celou řadu vystoupení, porad, konferencí a shromáždění, jež se všechny budou točit kolem tématu „Jak nasytit planetu, energie pro život“.

Toto téma má pro CNH Industrial mimořádný význam, protože segment zemědělských strojů je jedním z hlavních předmětů podnikání společnosti, a to díky značkám Case IH,Steyra New Holland Agriculture.

New Holland Agriculture se bude na Expu jako jediný výrobce zemědělských strojů dokonce pyšnit vlastním pavilonem. Pavilon ekologického zemědělství společnosti New Holland bude představovat klíčové zemědělské inovace – plně v souladu s její strategií lídra na poli čisté energie. Návštěvníci pavilonu budou s výkladem provázeni jednotlivými fázemi od výsadby až po výrobu potravin.  Ekologicky zaměřená skladba pavilonu nebo např. zážitkové centrum pomohou návštěvníkům lépe pochopit roli zemědělské mechanizace v řetězci zásobování potravinami, a to díky řadě interaktivních aplikací, video-instalacím a vystaveným produktům.

motor Cursor16FPT Industrial,značka společnosti CNH Industrial vyrábějící poháněcí soustavy, bude v pavilonu New Holland vystavovat svůj špičkový motor Cursor16. Motory FPT Industrial budou též pohánět dopravní a logistické vozy, které pro Expo 2015 dodají další značky CNH Industrial.

Pro dopravní a logistické účely bude společností Iveco, která je rovněž součástí společnosti CNH Industrial, poskytnuto devět vozů Iveco Nová Daily (vítěz mezinárodní ceny Dodávka roku 2015)a nákladní vůz Iveco Eurocargo. Kromě toho bude externí plochy kolem areálu obsluhovat 18 zametacích vozů Eurocargoa 7 nákladních vozů Stralis Hi-Ways ramenovými nosiči. Tyto vozy poskytne společnost AMSA, zajišťující v Miláně svoz komunálního odpadu, čištění ulic a základní hygienické služby.

IvecoBus, značka CNH Industrial specializující se na prostředky hromadné dopravy a největší evropský výrobce autobusů na zemní plyn, dodá na Expo sedm městských autobusů Urbanway poháněných ekologickými motory na stlačený zemní plyn (CNG). Tyto vozy jsou vysoce efektivní z hlediska snižování znečišťujících látek a hlukových emisí. Během výstavy budou přepravovat návštěvníky po areálu výstaviště.

V celém areálu Expa již nyní pracují stavební stroje značky New Holland Construction, taktéž součásti CNH Industrial, které zde pomáhají budovat nejrůznější stavby. Tato technika byla rovněž použita ke stavbě Pavilonu ekologického zemědělství společnosti New Holland.

A konečně, na Expu bude zastoupena také iniciativaTechPro2, společný projekt CNH Industrial a sesterské společnosti Fiat Chrysler Automobiles. Cílem tohoto profesního rozvojového programu je provádět nábor mladých lidí ze sociálně slabých vrstev či rozvojových oblastí, technicky je vzdělávat a poskytovat jim kvalifikaci pro práci v odvětvích automobilového průmyslu, průmyslových vozidel a zemědělských strojů. Tato iniciativa dodnes navázala spolupráci s 55 školami v Itálii, Španělsku, Polsku, Africe, Indii, Brazílii, Argentině, Číně a dalších v  zemích.

První výstava Expo se konala roku1851 v Londýně. Její úspěch podnítil i další země k pořádání podobných akcí, jakou byla také světová výstava v Paříži roku 1889, k jejíž příležitosti byla postavena Eiffelova věž. Každé Expo je věnované nějakému obecně závažnému tématu. Smyslem světové výstavy, kromě představení nejslibnějších nových technologií, je také snaha interpretovat kolektivní výzvy, s nimiž je lidstvo nuceno se vypořádat. Mezinárodní výbor, který bdí nad četností, kvalitou a realizací výstav, Le Bureau International des Expositions (BIE), byl založen na základě mezinárodní úmluvy podepsané roku 1928 v Paříži. Dnes BIE sdružuje přes 160 členských zemí.

Více informací o Pavilonu ekologického zemědělství New Holland Agriculture získáte na stránkách:
www.expo2015.newholland.com

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!