20 vozidel Renault Premium Route pro BC LOGISTICS

12 února 2014, 14:38

Renault Trucks předal na přelomu roku 20 vozidel Premium Route společnosti BC LOGISTICS s.r.o., která budou působit na mezinárodních trasách zejména při přepravě pneumatik.

15 tahačů Premium 460.18T GV950 a 5 podvozků Premium 460.24T 6×2 GV850 EEV s nástavbou a tandemovým vlekem Panav doplní stávající flotilu vozidel otrokovické společnosti a bude využíváno při velkoobjemové dopravě.

Všechna vozidla jsou vybavena systémem Optifleet řešením pro správu vozového parku „na klíč“, které umožňuje řízení aktivit v reálném čase a dosáhnout snížení provozních nákladů dopravce a systémem Optiroll, který nabízí kompromis mezi optimalizací spotřeby paliva a rychlostí vozidla. Modely Premium Route byly dodány společně se smlouvou Start & Drive, která zahrnuje údržbu a opravy a zjišťuje maximální provozuschopnost vozidel zákazníka. Servisní služby těchto vozidel podle potřeby zajistí Volvo Group Truck Centra v Olomouci a Otrokovicích.

Ve vozovém parku BC LOGISTICS je v převážné většině zastoupena značka Renault Trucks a proto jsme se rozhodli při jeho obnově znovu vsadit na modely francouzského výrobce. Premium Route je ideálním nástrojem pro provoz na regionálních i mezinárodních trasách, díky kterému dosahujeme úspor paliva a s tím spojených příznivých provozních nákladů,“ řekl Antonín Sieklik, majitel společnosti BC LOGISTICS s.r.o.

BC LOGISTICS, s.r.o.
Společnost BC LOGISTICS byla založena s cílem vybudovat komplexní zajištění služeb pro svého hlavního zákazníka, kterým je Barum Continental. Postupným rozvojem rozšířila svoji působnost o další aktivity a v současné době tvoří koncernovou strukturu.  Hlavní činnosti jsou skladování, doprava a spedice, logistika, celní deklarace. Vozový park čítá na 130 nákladních vozidel v převážném zastoupení značky Renault Trucks.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!