DB Schenker již počtvrté zajistí logistiku pro Jizerskou 50

17 ledna 2013, 16:41

DB Schenker pokračuje v tradici partnerství, podpory a logistického zajištění nejslavnějšího českého závodu v běhu na lyžích. Ve dnech 11. −13. ledna 2013 se bude v Bedřichově konat již 46. ročník známého běhu klasickou technikou.

Přípravy akce probíhají již několik měsíců a DB Schenker se stejně jako v předchozích ročnících postará o přepravu veškerého materiálu potřebného  pro úspěšné organizační zajištění. Na místo konání a registrační místa zajišťuje tým odborníků z DB SCHENKERsportevents zábrany, reklamní nosiče, stany, partnerské materiály nebo balíčky pro závodníky. Většina přeprav se realizuje na trase mezi Prahou, Libercem a Bedřichovem.

„Jsme velmi rádi, že můžeme svými logistickými zkušenostmi přispět ke zdaru akce a sportovnímu zážitku všech účastníků. Díky příznivému počasí nejsou podmínky pro logistiku v horách tentokrát tak náročné jako v minulosti. S organizátory závodu spolupracujeme již dlouhodobě k oboustranné spokojenosti, proto se všichni na tuto akci těšíme. V jednotlivých závodech budeme mít opět i vlastní zástupce ve stopě,“ pochvaluje si spolupráci ředitel společnosti Tomáš Holomoucký a dodává: „Letos jsme  navíc prohloubili partnerství  o mezinárodní přepravy propagačních materiálů Jizerské 50 do šesti evropských zemí včetně  Norska, Švédska a Estonska – na nejslavnější lyžařské závody světa v rámci Wordlloppet a Ski Classics.“

Kromě Jizerské 50 se bude DB Schenker opět podílet  na logistické organizaci největšího českého seriálu zimních běhů na lyžích SkiTour. Pět dálkových závodů pro širokou sportovní veřejnost se bude konat v lednu a únoru.

 

Tisková zpráva DB Schenker

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!