Federal-Mogul poskytuje nově v Evropě tříletou záruku na podvozkové díly značky MOOG®

27 dubna 2016, 12:45

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), nově v Evropě poskytuje tříletou záruku na všechny podvozkové díly značky MOOG® pro osobní automobily a lehká užitková vozidla. Záruka se vztahuje na materiálové vady nebo řemeslné zpracování za předpokladu běžného provozu a servisu.

MOOG využívá pro vývoj výrobků nejmodernější výzkumná a vývojová pracoviště a zkušební zařízení. Jako předlohu používá originální díly a každou součástku znovu konstruuje tak, aby se vyrovnala nebo předčila specifikaci originálního dílu. Díly MOOG jsou testovány podle vysokých průmyslových měřítek, z hlediska všech parametrů, včetně kvality materiálu, životnosti, opotřebení, funkce 3F (ověření výrobku z hlediska smontovatelnosti, designu a funkce), souladu se specifikací originálního dílu a zatížitelnosti originálního dílu. MOOG navíc průběžně sleduje zpětnou vazbu trhu na své výrobky a na originální díly a vyhodnocuje ji s cílem dalšího zintenzivnění vlastního vývoje produktů.

Ve svých distribučních střediscích MOOG využívá kontrolu kvality na vstupu i výstupu, aby zajistil, že je každý díl při doručení zákazníkovi v perfektním stavu. Díky tomu dosáhl vynikající výkonnosti a kvality výrobků, což mu nyní umožňuje zavést tříletou záruku.

Jsme velmi hrdí na to, že zákazníkům nabízíme tříletou záruku, protože víme, že je tím dále zbavujeme starostí,“ řekl Davor Horvat, ředitel podvozkových produktů Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky. „K tomuto kroku jsme mohli přistoupit díky tomu, jak moc důvěřujeme kvalitě našich výrobků, které jsme dosáhli intenzivním zaváděním nejnovějších technologií a stálou kontrolou kvality. Jsme přesvědčeni o tom, že na trh dodáváme produkty vysoké kvality a tříletá záruční doba to potvrzuje.“

Země, v nichž lze uplatňovat tříletou záruku, jsou: členské státy Evropské unie, Norsko, Švýcarsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Kosovo, Albánie a Makedonie. Na tříletou záruku na podvozkové díly MOOG pro osobní automobily a lehká užitková vozidla se vztahují příslušné Smluvní podmínky tříleté záruky společnosti Federal-Mogul. Tříletá záruka se vztahuje na všechny výrobky značky MOOG nainstalované po datu 1. dubna 2016. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!