Ywette Camion & RT

4 července 2016, 16:56

Společnost YWETTE CAMION 2000, spol. s r.o. slaví v letošním roce 25 let svého působení na dopravním trhu. Po celou dobu své existence provozuje výhradně tahače značky Renault Trucks, kterých má ve své flotile téměř dvacítku. Model Renault Trucks T 520 HSC se speciálním airbrushovým designem je posledním přírůstkem do jejího vozového parku.

YWETTE CAMION 2000, spol. s.r.o. sází na jednobarevnost vozového parku, který v jejím případě ovládá od založení společnosti v roce 1991 značka Renault Trucks. Posledním přírůstkem ve flotile, který si majitelé Milan Pražák a Jaroslav Minarčík symbolicky nadělili ke čtvrtstoletí spolupráce s francouzským výrobcem, je Renault Trucks T 520 HSC se speciálním airbrushovým designem. T 520 v typicky modré metalické barvě společnosti na své kabině vozí portrét Mariuse Berlieta společně s vyobrazením modelu Renault Magnum, který byl vůbec prvním vozidlem ve flotile YWETTE CAMION.

Naše společnost slaví 25 let spolupráce se značkou Renault Trucks a tak jsme se při pořizování posledního tahače T rozhodli pro speciální design, který by odkazoval na její historii a připomněl i začátky našeho podnikání. Proto jsme zvolili osobnost Mariuse Berlieta, který symbolizuje počátek značky Renault Trucks a její francouzský původ, na straně jedné a motiv Renault Magnum, který je pro mě osobně nesmrtelnou ikonou na straně druhé. To vše jsme, myslím, elegantně propojili a použili na exteriér nového modelu T, který je zástupcem nové generace vozidel Renault Trucks,“ řekl Milan Pražák, spolumajitel YWETTE CAMION.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!