Přihlášky do soutěže Eco Performance Award z celé Evropy

27 dubna 2016, 9:40

Dne 22. září 2016 budou v Mentolovém pavilonu bývalého výstaviště Expo v Hannoveru vyhlášeny výsledky devátého ročníku největší evropské soutěže v oblasti trvalé udržitelnosti Eco Performance Award.

Tato soutěž vzbuzuje zájem již v celé Evropě: „Přibližně polovinu přihlášek dostáváme z ostatních evropských zemí. Například z Rakouska, Itálie, Lucemburska i z Turecka,“ říká s potěšením prof. Wolgang Stölzle, předseda poroty a doživotní profesor řízení logistiky na univerzitě v St. Gallenu. „Máme z toho velkou radost. Tento fakt potvrzuje, že trvalá udržitelnost je brána vážně i na mezinárodní úrovni.“

S devátým ročníkem byl zaveden nový proces přihlašování a výběru. Společnosti, které měly zájem, se mohly zaregistrovat na internetu a odeslat krátkou přihlášku. Uchazečům tak bylo umožněno s relativně malým úsilím poskytnout úvodní přehled o svých trvale udržitelných konceptech a přesvědčit porotu o jejich potenciálu.

Ti nejslibnější z nich dostali příležitost podat kompletní přihlášku do 31. března 2016. Do finálového kola postoupí tři až pět uchazečů, kteří dostanou příležitost osobně prezentovat své koncepty před porotou. Vítězům budou ocenění předána na slavnostním vyhlášení 22. září 2016 v Hannoveru. Období pro podávání přihlášek do soutěže Eco Performance Award 2017 bude zahájeno po letošním slavnostním vyhlášení.

Více informací naleznete na www.eco-performance-award.de.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!