Ochrana palivového systému motoru má zásadní význam

29 srpna 2017, 21:48

Ochrana palivového systému – DAF XM6 poskytuje dodatečnou ochranu vysoce výkonného palivového systému proti nečistotám v palivu.

Palivový systém vozidla DAF Euro 6 je vysoce výkonný systém a je zásadní součástí, která přispívá k celkovému výkonu vozidla. A další ochrana vysoce výkonnému systému je přesně tím, co poskytuje ochrana palivového systému – DAF XM6. Ochrana XM6 je zcela integrována do originálních systémů vozidla a v kabině vám poskytuje upozornění prostřednictvím kontrolky LED.

Ochrana XM6 je jednorázová investice, která vás aktivně varuje, eliminuje opravy a snižuje riziko neočekávaných prostojů. Po instalaci této ochrany je palivový systém vozidla chráněn při každém doplňování paliva a na každém kilometru jízdy.

Související články

Nový DAF – Pure Excellence
Nový DAF – Pure Excellence

Společnost DAF představuje vozidla modelové řady CF a XF nové generace Pure Excellence: nový standard pro efektivitu dopravy a pohodlí řidičů.

Gates v nových motorech DAF
Gates v nových motorech DAF

Gates podepsal smlouvu se společností DAF na konstrukci, výrobu a dodávky systémů napínání drážkových řemenů pro motory MX-11 a MX-13, splňující normu Euro 6.

Repase čerpadel EUP a vstřikovačů SMART společnosti Delphi
Repase čerpadel EUP a vstřikovačů SMART společnosti Delphi

Palivový systém dieselových motorů, který se skládá z čerpadel EUP a vstřikovačů SMART, je na našem trhu znám především díky použití v motorech typu PR a MX DAF. Není to tak dávno, co byli majitelé vozidel vybavených tímto typem Delphi vstřikovačů nuceni pořizovat nové díly v případě, že staré byly poškozené. Nicméně jejich profesionální oprava je […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!