Týmové autobusy projíždí na UEFA EURO 2016™ Francií na prémiových pneumatikách Continental

21 června 2016, 9:39

Jako oficiální sponzor šampionátu UEFA EURO 2016™ společnost Continental vybavila autobusy mužstev a autobusy pro transfer, které budou mužstva přepravovat na deset míst, kde se budou zápasy konat, a která jsou roztroušena po celé Francii, prémiovými pneumatikami pro autobusy.

Kromě autobusů 24 kvalifikovaných mužstev bude na speciálně vyvinutých pneumatikách Conti Goal HA3 jezdit i 20 VIP autobusů, které poskytli vybraní soukromí dopravci. Exkluzivní pneumatiku UEFA EURO 2016™, která vychází z etablované pneumatiky Conti CityPlus HA3 pro regionální dopravu, inženýři společnosti Continental v německém Hannoveru, vyvinuli speciálně pro tuto příležitost. Pneumatiku Conti Goal HA3 s rozměrem 295/80 R 22,5 lze použít na všech osách. Profil má výrazný, podélně drážkovaný dezén pro optimální handling a jízdní vlastnosti na mokré vozovce. Kombinace s hlubokými 3D lamelami zajišťuje dodatečný záběr a stabilně vysoké brzdné vlastnosti po celou dobu životnosti pneumatiky. Uzavřené bočnice zajišťují spolu se speciální dezénovou směsí zvlášť pohodlné a tiché odvalování. Zesílená struktura bočnice redukuje valchování pneumatiky a měřitelným způsobem přispívá ke snížení spotřeby paliva.

Vyspělé výkonové vlastnosti a vysoká spolehlivost pneumatiky Conti Goal HA3 zaručují 24 mužstvům bezpečnou a pohodlnou přepravu, takže se nejlepší evropští fotbalisté včas dostanou na 51 míst konání zápasů a fotbaloví fanoušci po celém světě budou moci zažít nezapomenutelný turnaj,“ vysvětluje Geert Roik, vedoucí celosvětového výzkumu a vývoje pneumatik pro užitková vozidla společnosti Continental. „Početné fotbalové piktogramy v různých velikostech, oficiální logo UEFA EURO 2016™ a oranžové logo Continental odlišuje pneumatiku Conti Gol HA3 od základní produktové řady Conti CityPlus HA3,“ dodává Roik.

Údržbu a péči o pneumatiky celkem 44 autobusů, které jsou vybaveny pneumatikami Conti Goal HA3 s rozměrem 295/80 R 22,5, bude během Mistrovství Evropy ve fotbalu UEFA EURO 2016™ od zahajovacího zápasu 10. června až do finále 10. července v Paříži zajišťovat síť společnosti Continental FleetPartner. Síť FleetPartner je v současnosti největší asociací pro poskytování servisu pro pneumatiky a automobily pro flotily osobních a nákladních automobilů v Evropě. Tři partneři, společnost BestDrive, Eurotyre a Siligom, kteří se spojili pod zastřešením sítě FleetPartner, disponují dohromady více než 550 servisními stanicemi po celé Francii a téměř 900 zásahovými vozidly a 2 400 stanovišti po celé Evropě.

Na vlastní internetové stránce koncernu věnované fotbalu www.ContiSoccerWorld.de bude oficiální sponzor Continental provázet nejoblíbenější fotbalovou událost roku 2016 jak portréty týmů, analýzami zápasů a nahlížení, tak i velkým množstvím fotografií a pěti vydáními speciálního formátu „Continental SoccerNews“.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!